Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO&VIDEO. Proiectul Casa Eliezer, dus la bun sfârșit!

Proiectul Casa Eliezer, centrul multifuncțional pentru tinerii post-instituționalizați, a ajuns la final. După șapte luni de la achiziționarea și renovarea integrală a unei case, echipa Asociației Eliezer a reușit să ajungă cu proiectul la final.
Tinerii ieșiți de sub „aripa” statului, vor beneficia de un loc unde vor fi protejați și îndrumați la împlinirea vârstei de 18 ani.
„Imaginile vorbesc de la sine, dar dorim să ne exprimăm în cuvinte bucuria de a fi dus la bun sfârșit un lucru ce părea greu de realizat în urmă cu doar 7 luni: achiziționarea unei case și renovarea ei integrală pentru a le putea oferi un acoperiș tinerilor ieșiți de sub „aripa” statului, la împlinirea vârstei de 18 ani. Întăriți mereu de credința în Dumnezeu și în oamenii cu suflet bun, am muncit împreună, iar atunci când nu ne-am descurcat am cerut ajutor și l-am primit! Mulțumim și suntem recunoscători! 
Un ultim hop mai avem de trecut: curtea casei e încă un șantier și trebuie amenajată, astfel că orice ajutor, cât de mic, pentru noi contează nespus”, este mesajul Asociației Eliezer.

Cei care doresc să doneze, în continuare, o pot face în conturile:

LEI RO84BACX0000002209161001
EUR RO57BACX0000002209161002
Pentru informații suplimentare, 0755322752 – Anton Varga

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.