Ultima actualizare: azi, 11:44

Locale

Gașcă de copii problemă în Satu Mare. Fură telefoane pentru a-și procura droguri

Atenție cui vindeți telefonul. Un sătmărean a fost lăsat fără un telefon mobil în valoare de 5.000 de lei, pe care l-a pus la vânzare pe internet. Bărbatul s-a întâlnit cu potențialul cumpărător într-o parcare din municipiul Satu Mare, însă acesta din urmă s-a dovedit a fi un hoț. Mai exact, hoțul, un puștan de 15 ani, alături de alți doi minori, se folosesc de astfel de scheme pentru a pune mâna pe telefoane scumpe, dispozitive pe care mai apoi le vând cu scopul de a face bani pentru droguri. 

După ce a rămas fără telefon, sătmăreanul a pornit în urmărirea hoților, iar cu ajutorul martorilor și a poliției, puștanii au fost prinși. Mulți tineri o iau razna pentru a face rost de bani pentru droguri, spune sătmăreanul.

,,Sâmbătă seara s-a intamplat un incident care nu este demn de acest oras. In jurul orei 21:20, in parcare la Lebada pe strada Careiului, am stabilit sa ma intalnesc cu un ,,domn” de pe OLX pentru a vinde un telefon respectiv, iPhone 14 Pro, in valoare de 5000 lei, iar la fata locului a venit un pustan de 15/16 ani. Acestuia i am dat telefonul sa-l verfice, moment in care intr-o fractiune de secunda acesta a luat-o la fuga. Impreuna cu alti martori am fugit pe urmele acestuia. La un moment dat, prietena mea i-a vazut din masina ca fiind doi talhari. Dupa mai multe investigatii si telefoane date, am reusit sa identificam baietii.

Din acest plan au facut parte de fapt trei baietasi de 15, respectiv 16 ani. Nu este primul indicent ce l-au facut baietii, acestia au mai furat telefoane de la alte persoane pentru a-l vinde pe urma, cu banii urmand sa si cumpere substante psihoactive. In momentul in care i am prins pe baieti, ajutati de martori si politie, acestia erau schimbati de hainele de dinainte, deoarece aveau bine stabilit planul de dinainte.
Multi tineri o iau razna pentru a face rost de bani pentru droguri”.

3 comentarii

  1. Cosmin Răspunde

    În cartierul Carpati 2 e plin cu găști de cate 4-5 copii. Tâlhăresc și sparg beciuri, mașini.

  2. Jan Răspunde

    Ei sunt pe veci stapani pe aici. Deci fac ce vor ei. Asa ca ciocu mic sau treceti in Ungaria daca nu va convine!

    • Manole Răspunde

      Tu ini cazul acesta ar trebui sa treci dincolo de Carpati,deunde ai venit ! cu toata gasca ta de sudistani !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.