Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Individ prins în flagrant în timp ce încerca să vândă o femeie. A fost arestat de polițiștii sătmăreni

La data de 5 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat o acțiune de prindere în flagrant delict, într-un dosar în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de persoane.

Astfel, polițiștii au depistat, în flagrant delict, în județul Satu Mare, un bărbat, de 22 de ani, în timp ce intenționa să vândă o femeie, de 32 de ani, contra a 1.000 de euro. Din verificările efectuate, polițiștii au constatat faptul că femeia ar fi urmat să fie exploatată sexual.

Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Satu Mare, în vederea audierii. Față de acesta, procurorii D.I.I.C.O.T. au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore. Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventivă a bănuitului, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.


Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. Maloco Răspunde

    Nu stiam ca se vand femei. Ca fapt divers, cat costa un kg? sau se da la bucata?

  2. Rob in Hud Răspunde

    Vorba curvelor. Auzi tu? Iti place pestele? Nuuu… că mă bate…

  3. Gheorghe Răspunde

    Sa o vanda pe ma-sa si pe muierea care-i face felaxie,iar surorile si tot neamul lui(inclusiv baietii) sa ajunga(daca nu au ajuns deja)sclave sexuale la ne…ri si ara…i,sa ajunga la armata lui putler si sa stea batalioane intregi la rand,iar la urma sa fie el legat fedeles in pozitie ,,de luat”in spate si in fata….fara numar,fara numar.Carpa biped…mori incet…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.