Ultima actualizare: azi, 22:09

Locale

FOTO. Accident grav în Satu Mare. Intervin pompierii şi ambulanţa!

Accident grav în Satu Mare. Un accident grav a avut loc în urmă cu puţin timp în zona trecerii de peietoni de pe str. Careiului, la intersecţia cu Universului.

La faţa locului sunt două autospeciale de pompieri şi o ambulanţă.

“În jurul orei 12:30, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Someș” al judeţului Satu Mare, a fost solicitat să intervină la un accident rutier între două autoturisme produs pe strada Careiului, municipiul Satu Mare.

La locul evenimentului a fost alocată o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare și o autospecială de descarcerare, încadrate de 10 subofițeri.

În urma impactului a rezultat o victimă, de sex feminin cu vârsta aproximativă de 50 ani, încarcerată dar conștientă.
Aceasta a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, a fost monitorizată și evaluată de către echipajele medicale aflate la locul intervenției, ulterior fiind transportată la Spitalul Județean Satu Mare”, a transmis ISU Satu Mare.

Potrivit martorilor, BMW-ul combi circula cu viteză dinspre sensul giratoriu spre ieşirea din oraş şi cu partea din faţă a lovit lateral un alt BMW care intenţiona să intre în parcare. În urma impactului, cea de-a doua maşină a fost proiectată pe spaţiul verde, iar o femeie a rămas încarcerată. Ea este conştientă.

Vom reveni cu detalii.

20 comentarii

  1. Marcel Răspunde

    2 BaMaWezi, cel puțin unu dintre ei a luat permisul pe un kil de palinca și un sac de picioici…

  2. Unul Răspunde

    Din cauza VITEZEI ! Nu au rabdare sa stea la semafor ,mai bine forteaza pe Galben!

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Sau poate sunt daltoniști și când au luat ei permisul încă nici nu erau semafoare pe la Cucuieții de Câmpie unde au dat examenul! Mai știi?

  3. altu fără bmw Răspunde

    Iarăși o să ziceți că e doar un minut de rătăcire ziua în amiaza mare, frustraților? Nu mai bine era acum dacă rămâneați la dotarea standard aia cu căruța cu ștraf? Că minte văd că tot nu aveți. Ăștia care expuneți herghelia așa zgomotos și mai faceți și liniuțe ziua printre ceilalți nu credeți că ar trebui să vă potoliți? Sau să vă autointernați????

    • satmarean Răspunde

      Priveste atent prima poza cum scot pompierii sapunul din masina. Chiar nu este de vina marca acum, doar permisul obtinut in ungaria.

  4. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Aș avea totuși o întrebare ca cetățean simplu al urbei și care cât de cât respectă codul rutier. Nu sunt camere de supraveghere în zonă? Ăștia care fac asemenea grozăvii sunt un pericol pentru ceilalți. Nu ar trebui extrași, adică măcar lăsați definitiv fără permis? Sau ziceți că fiecare cu norocul pe care îl are? Că dacă da atunci vă doresc să vă calce pe voi sau pe cineva din familie și poate atunci o să regretați. Deșteptarea! Jungla din Congo e nimica față de străzile de la noi!

  5. zelenak radu Răspunde

    O nație și un neam de bananieră….. Suntem râsul lumii.

    • satmarean Răspunde

      Nu ai dreptate. Noi astia normali nu ne vedem de cei cu ajutor social.

    • Gheorghe Răspunde

      Radule ti se pare ca toti traitorii pe aceste meleaguri sunt la fel?Tu esti de rasul lumii?…din ce scrii tu asta reiese(suntem).Eu nu sunt pentru ca ma port omeneste.Nu este CORECT sa generalizezi si sa faci astfel de afirmatii pentru ca fieacre natie are uscaturile ei.Crezi ca la paris,londra,berlin,budapesta sau aiurea nu sunt specimene care fac astfel de nazbatii?Pacat ca nu pot sa urc aici niste filmari cu camera de bord a masinii mele sa vedeti cum se circula si in alte locuri….

  6. 🔊 Răspunde

    Inconștienți cu caru’! Asta numai circulație nu e, de prevenție nici nu se pune problema. DAR NICI POLITIE NU ESTE, VIN SI EI CU SMURDU. NU ESTE O SUPRAVEGHERE DIN PARTEA POLITIEI, STAU PE UNDEVA SA NU DERANJEZE! Dacă ar fi prezenți altfel s-ar circula, dar ei stau la hodina în 🚙. Făceți-vă treaba nu așteptați speciala!

  7. Cel mai smecher Răspunde

    Domnule ,trebuie modificat codul rutier.Pana acum cel cu BMW avea întotdeauna prioritate.Chestia este ce regula se aplica in cazul și mașina care trebuie sa dea prioritate BMW ului este tot un …BMW?Eu cred ca in cazul de fata ăla cu BMW vechi trebuia sa dea prioritate …

    • satmarean Răspunde

      Priveste atent prima poza cum scot pompierii sapunul din masina. Chiar nu este de vina marca acum, doar permisul obtinut in ungaria.

  8. Vasile Răspunde

    Ce aveți bă,a fost un accident și gata.

  9. Stre Satu Răspunde

    Stau la semafor. Cam 50 metri de el. Coada interminabila. Pe I.C. Bratianu. Autobuze vreo doua. Cu oameni in ele…Nouazeci de secunde. Mai sunt cinci secunde. Gata pornim…Primul a adormit. Sau este leneș. Nu-i bai. Se trezeste si al doilea. Sau “uita”de telefon. Cineva claxoneaza. Nu sunt eu. Eu nu claxonez niciodata. Nici nu stiu unde-i claxonu…In fine, a pornit coloana. Mai sunt cinci secunde. Iara-i rosu. 95 secunde rosu Îi zic la nevasta.. hai sa facem sex. Ca tine mai mult…

  10. Dani Răspunde

    Dricul combi cu ce viteza circula? Asa nu se sparge o masina decat daca ai viteza !

  11. Matroz Răspunde

    Dik more o ajuns cioara din pom in masina ,ha cum plm si pompirii mari specialist scoate săpunu pe usa din spate .

  12. Norick Răspunde

    Asigurate la Euroins amandoua BMW uri .

  13. Nelu Răspunde

    in satu mare nu exista politie nici rutiera nici publica
    daca ai bani poti rezolva ori ce cu ei……chiar ori ce

  14. Dr. Who Răspunde

    În asemenea cazuri ca asta generată fix din cauza lor legea ar trebui să-i oblige să plătească tot ce înseamnă intervenție, spitalizare și reparații. Tot. Asta a fost un eveniment care 100% putea fi evitat. Doar că unii sunt dobitoken.

  15. Inu Răspunde

    Băăă, la cioara aia în loc de gulerul ăla, nu au găsit o funie?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.