Ultima actualizare: azi, 15:38

Locale

LIVE&FOTO. Lumina Sfântă de la Ierusalim a ajuns la Satu Mare

Lumina Sfântă de la Ierusalim a ajuns pe aeroportul din Satu Mare, în această seară, unde a fost întâmpinată de un sobor de preoți și credincioși.

În fiecare an, în ajunul Paștelui, lumina este aprinsă în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim și este adusă în toată lumea prin intermediul avioanelor, trenurilor sau a mașinilor, până ajunge în mâinile credincioșilor.

Astfel, în această seară, credincioșii din municipiulSatu Mare vor primi lumină sfântă la slujba de Înviere. Credincioșii din oraș se pregătesc pentru a primi această lumină și pentru a o împărți cu ceilalți. Lumina va fi dusă de preoți, iar oamenii se vor aduna în biserici pentru a o primi și pentru a o duce acasă.

3 comentarii

  1. Gunaoie Răspunde

    Gunoaiele de pnl si de paste se pozeaza, marketing platit, la Alegeri primiti zero vot

    • bigbrother Răspunde

      Sunt acolo și bugăt pesediști ca să nu mai vorbim de nelipsitul de Tavi Petric. Văd acolo niște specimene care își dau ochii pe spate și fac la cruci de zici că sunt ceva patriarcă sau ceva asemănător dar vorba ta, sunt doar niște jeguri de oameni care acum se dau în spectacol. Pe unii dintre ei nu-s știți că ați avut norocul să nu aveți de-a face cu ei. Interesant că toți de ăștia bujetari sadea, aleși pe sprânceană. A se citi după carnet de partid. Mă gândesc așa în mine cum a venit acum 15 ani lumina de Paște dacă nu a funcționat linia asta supermegaspecială pentru mântuirea sufletelor unora. Unora de felul lor irecuperabili.🤮😵😢 Nu prezența voastră la acest spectacol grobian și datul din coate vă face mai creștini. La acest capitol nu mai aveți șansă.
      PS. Nu pot să nu observ că haștaghistul de Radu Panait s-a aliniat și el frumos la rând.

  2. Gheorghe Răspunde

    Așa doritori de lumina,plemei de rand,asteptati pana ce spuma urbei îsi fac ei plinul.Ce,vreti sa va comparati voi cu ei?Ei sunt ,,alesii,,așa ca mucles si stai la coada mai plebeu ca popimea este mana in mana cu politiocul si daca ar veni Isus Cristos din nou ca prima data,ei ar fi primii care l-ar ascunde si i-ar face felul cum stiu ei mai bine.La fel au facut si prima data,preotii si politicul impreuna cu mintile luminate l-au rastignit pe Isus Cristos cu mana Cezarului si a lui Pilat din Pont.Așișderea s-ar intampla si cum ,in secunda doi totul ar fi rezolvat.Politicienii astia jura pe Biblie cand depun juramantul,o blasfemie si iau numele Domnului in deșert,sunt blestemati ca jura stramb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.