Ultima actualizare: azi, 12:33

Locale

Masca nu va mai fi obligatorie în Spitalul Județean Satu Mare

În urma deciziei Consiliului Medical Chirurgical din data de 26.04.2023, începând cu data de 01.05.2023 se suspendă obligativitatea purtării măștii de către personalul medical și nemedical angajat în Spitalul de Urgență Satu Mare, precum și a vizitatorilor, informează conducerea spitalului.

Cu excepția secțiilor cu risc major:

  • ATI;
  • Bloc operator, Bloc de nașteri;
  • Compartiment UAVCA (Neurologie- Tromboliză);
  • Secția Neonatologie;
  • Secția Boli Infecțioase;
  • Secția Pediatrie;
  • În situațiile de risc epidemiologic crescut cu transmitere aeriană.

 

8 comentarii

  1. Mortu Răspunde

    Oricum iesi mort daca mergi la spital

  2. Zelenski Răspunde

    DE PARCA PÂNĂ ACUM AM PURTAT… MASCĂ AU PURTAT DOAR FRAIERII EU UNUL FĂRĂ VACCIN AM ÎNTRAT LA AQUASTAR CÂND NU PUTEAI ÎNTRA NEVACCINAT!!!

  3. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Dacă s-ar face o analiză corectă s-ar afla cât de degeaba au fost acele distanțări sociale, lockdownuri, măști de proastă calitate sau completarea de declarații pe proprie răspundere. Au fost absolut inutile și au servit un scop anume. În frunte cu lozinca vaccinul salvează. Știu nu o persoană, foarte special de specială de felul ei, peesonalitate cunoscută din oraș vaccinată printre primele care cu tot cu 4 doze în ea a murit în chinul chinurilor …. de covid. Dar noroc pe capul ei că nu a dezvoltat forme grave.😵😮😱 Acum să citesc că după un an de la terminarea balamucul în sfârșit nu mai trebuie mască la spital este o știre de-a dreptul hazlie, caraghioasă, penibilă.

  4. Putin Răspunde

    Eu sunt Putin și am eradicat COVIDUL!!!

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Cu aerosoli cu praf de pușcă și injecție subcutanată cu plumb??? Mai bine mă lipsesc de ele. Ține-le pentru tine sau dă cadou la prietenul tău Lukașenko.

  5. Putin Răspunde

    MIE TREBUIE SĂ ÎMI MULȚUMIȚI PENTRU CĂ AM SCĂPAT ÎNTREAGA LUME DE COVID!!

  6. ... Răspunde

    Acum un an pe subiectul ăsta era puhoi de comentarii, care mai de care. Acum văd că pe toți le doare la pușcă. Unde sunteții dragii mei apologeți ai apocalipsei??? Sper că nu ați crăpat din cauza boosterului. 😱😮😵🙏🏼😨 Că ar fi mare păcat de voi. Sau nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.