Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

Și-a rănit fratele beat, pentru a-și apăra mama, iar acum va merge la închisoare

Un bărbat din Negrești Oaș a fost condamnat, în această lună, la 9 luni de închisoare cu executare, după ce şi-a rănit fratele beat, pentru a-şi apăra mama, ameninţată. Bărbatul şi-a împins fratele, care s-a lovit cu de un stâlp, şi a chemat SMURD-ul.

Potrivit informațiilor PoratlSM, în data de 09 august 2019, un bărbat din Negrești Oaș, s-a întors acasă în stare de ebrietate și a început să se certe cu soția, fiul și mama lui, ceartă care a rezultat în lovirea mamei acestuia şi spargerea telefonului unui nepot.

La scurt timp după lovirea mamei, fratele bărbatului a venit pentru a-l întreba pe acesta de ce și-a agresat mama. Între cei doi s-a iscat o dispută contradictorie, s-au îmbrâncit, iar la un moment dat fratele agresor s-a lovit de un stâlp şi a devenit victimă. Acesta s-a ridicat singur după căzătură și a sunat la 112 pentru a anunța incidentul.

Bărbatul căzut a cerut instanței ca fratele său să fie obligat să îi achite suma de 15.000 euro cu titlul de daune morale, precum și suma de 1642,70 lei cu titlu de daune materiale. După mai mulţi ani de procese şi audierea martorilor, instanţa s-a pronunţat.

Instanța l-a condamnat pe fratele venit să-şi apere mama la 9 luni de închisoare și la plata daunelor materiale în cuantum de 1642,70 lei și daune morale în cuantum total de 10.000 lei.

Un comentariu

  1. ssss Răspunde

    ….Nu trebuia să se bage……mai ales daca a văzut că e beat , trebuia să îl lase să îi de-a omorul la mama sa , dar știa că nu face 9 luni , putea liniștit sa stea naibii deoparte doar să privească , că altfel uite ce se întâmplă cu justiția din România îți bagă ție de vină!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.