Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Pericol public. Fără permis, un sătmărean a băut câteva pahare și s-a urcat la volan

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au oprit în trafic un bărbat de 38 de ani, domiciliat în comuna Crucișor, care conducea un autoturism pe o stradă din satul Poiana Codrului.

Din verificările întreprinse de către polițiști, a reieșit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie. De asemenea, procedura de testare a conducătorului auto cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. comentator Răspunde

    Nu știu de ce vă mirați. Știind că nu are permis a tras câteva guri de ceva ca să capete curaj. Părerea mea e că cei care sunt prinși beți bine la volan ar trebui sancționați mult mai drastic. Dar probabil legiuitorul consideră că încă suntem prea mulți prin țara asta și se vrea și asta ca metodă de primenire a populației. Că altfel nu pricep ce se mai așteaptă. Vezi și cazul aviatorului ratat care a decolat într-o casă în Mădăras și câte și câte accidente inclusiv mortale sunt zilnic prin țară! Dar se pare că nu e destul. 😵😢💩😮

  2. Unubun Răspunde

    Si ce te ajungi daca ii pedepsesti mai drastic? Crezi ca o sa se opreasca trend-ul asta? Ar trebui mai degraba informati , sa se faca mai multe campanii de informare, sa stie ce ii asteapta soferii care beau la volan, pur si simplu,

    • comentator Răspunde

      Din cauza pedepselor blânde pe care le capătă s-a ajuns aici. Vezi cazului fetei călcate pe trecerea de pietoni la Digi pe Păuleștiului și tâmpitul a luat cu suspendare. Crezi că a învățat ceva? Sincer nu cred. Dacă nu merge cu vorba bună altă șansă nu văd decât cu măsuri drastice. Că s-a ajuns acolo că nici pe trotuar sau la tine acasă nu ești în siguranță. Și asta să fie clar nu e vina oamenilor care respectă codul rutier ci e vina minorității gălăgioase care caută să se dea în spectacol la volan cu orice ocazie. Dacă se poate și live pe f.book.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.