Ultima actualizare: azi, 15:48

Locale

Primăria va reabilita 16 străzi din municipiul Satu Mare. Investiție de peste 18 milioane lei

Primăria va reabilita 16 străzi din municipiul Satu Mare prin programul ”Anghel Saligny”. Valoarea investiției este de peste 18 milioane de lei.

Primarul Kereskenyi Gabor a semnat cu Ardelean Company contractual de proiectare și execuție pentru modernizarea străzilor: Acs Alajos, Alexandru Odobescu, Crăieselor, Dara, Dana, Fluturilor, Haiducilor, Iris, Mahatma Gandhi, Maria, Matei Basarab, Petre Ispirescu, Poienilor, Poligonului, Regele Ferdinand și Tiberiu Brediceanu.

Lungimea totală a străzilor este de aproximativ 5 km, urmând a se reabilita partea carosabilă, trotuarele și zonele verzi.

6 comentarii

  1. Papp Alexandru Răspunde

    Domnule primar,va rugam sa aveti in vedere si strada Caprioarei,care face legatura cu sensul giratoriu de pe soseaua de centura !Multumim anticipat !

  2. Maria Oatu Răspunde

    Străzile krudy Gyulo, Alba Iulia, și toate din zona peste câți ani se va rezolva???

  3. 💩💩💩 Răspunde

    Dacă tot refaceți strada Regele Ferdinand, poate rezolvați și trotuarul lipsă de la intersecția cu strada Gheorghe Barițiu, acolo unde parchează angajații de la firma de pe colț, dar ar trebui să fie trotuar!!!

  4. Cătălin Răspunde

    Se pare ca primarul hotărăște care străzi se vor reabilita eu mi-aș dori ca primarul sa locuiască doua zile pe strada Magnoliei sigur scăpăm de el a treia zi cred ca se muta in UNGARIA

    • Pistike Răspunde

      Strada Magnoliei va fi reabilitată de șenilele tancurilor și de bombele rușilor! Așa se jură ungurimea nemulțumită de atelierul ce se construiește la Comat 😉

  5. satmarean Răspunde

    Ma intreb: cum de toate strazile pentru reabilitare sunt doar pe malul drept al Somesului? Poate ar trebui sa se intrebe si altii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.