Ultima actualizare: ieri, 15:49

Locale

FOTO. Jandarmii s-au mobilizat. Au donat sânge și fac apel la sătmăreni: ,,Nu rămâneți nepăsători”

Lipsa acută de sânge din spitalele României a reușit să mobilizeze o instituție. În luna aprilie, sute de jandarmi din toate unitățile Jandarmeriei Române și-au propus să doneze sânge pentru viață. Și în Satu Mare, jandarmii s-au mobilizat extraordinar la apelul unui coleg, care luptă să își salveze tatăl.

,,Jandarmii sătmăreni au răspuns apelului făcut de camaradul nostru, sergentul major Kasa Karol, care ne-a cerut ajutorul în salvarea vieții tatălui său. Astfel, pe parcursul a patru zile, mai mulți jandarmi sătmăreni s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sangvină Satu Mare pentru a dona sânge.

Și pentru că ne place să facem bine, în zilele următoare, conform tradiției jandarmilor sătmăreni, bonurile primite cu ocazia donării de sânge se vor transforma în alimente pentru nevoiași. Aceasta este cea de-a doua acțiune de donare colectivă de sânge organizată la nivelul unității noastre de la începutul anului 2023. Nu rămâneți nepăsători. Fiți curajoși. Vă invităm alături de noi pe drumul faptelor bune”.

7 comentarii

  1. Loop Răspunde

    MERGEȚI DRACULUI DE BORATURI ORDINARE CE SUNTEȚI!!!

  2. părere sinceră Răspunde

    Dacă era finalizată treaba cu procesul pentru 10 august și nu tot se tărăgăna când e vorba de fiecare dată de faptele specialilor din Romanistan poate și oamenii v-ar judeca altfel și alta ar fi imaginea instituției. Zic eu. Că s-au petrecut acolo niște fapte reprobabile, nelalocul lor. Și după mine au trecut prea mulți ani de la fapte. Sau asta este șpilul, prescrierea faptelor?

    • Lăescu Răspunde

      @ părere…părere poate ar trebui să ia lecții de la francezi …ce zici ..?

      • părere sinceră Răspunde

        Nu e treaba mea. Dar nici nu trebuie să se apuce să se lamenteze că vai oamenii se uită chiorâș după ei și nu-i iubesc dacă fac ce fac și nu sunt trași la răspundere. Atâtea cazuri au fost în istoria recentă și nu auzi să se întâmple ceva că deja nici nu mă obosesc să le enumăr. Numai gândește-te la tâmpitul de polițist local care a amendat nu mai știu în ce localitate un handicapat locomotor că a ocupat locul rezervat handicapaților locomotori și culmea mașina în cauză era marcată, inscripționată corespunzător! Iar în Franța oamenii au ieșit afară că se mărește vârsta de pensionare de la 62 la 63 de ani! Noi dacă am fi în aceeași situație pe cât pariu că am tace mâlc? Jandarmul vrea să-și salveze tata. Bravo lui! Dar ca de obicei specialii tot din speciali se trag. E ceva ereditar la ei. 99% din cazuri. Altfel nici nu ești primit printre ei. Așa că între și eu pensia specială în astfel de cazuri nu mai ajută????? Nu sunt rău. Este doar instinctul de conservare al omului de rând. Multă sănătate și atât. Dacă era un copil care nu primește de la sistem ce ar trebui ajutam dar așa …. Dacă ofensez pe careva cu comentariul meu să știi că îmi pare bine.

  3. Vasile Răspunde

    Reclamă ieftină domnilor jandarmi.Actiunile de acest fel se fac aproape în taină.

  4. Vasile Răspunde

    Sunt donator de sânge ocazional,dar știu că în sala de donate este interzisă fotografierea, să înțeleg că pentru jandarmi să făcut derogare de la această regulă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.