Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Scapă de kilogramele nedorite în cel mai scurt timp posibil – relaxare activă, prea eficientă cu InfraSlimX

Intră în formă și subțiază-te pe ritmul primăverii. Arde peste 1000 de calorii în 40 de minute cu ajutorul infrabicicletei cu drenaj limfatic și colagen încorporat. Începe-ți vacanța de vară într-un corp mult mai tonifiat și cu încredere în sine. Pe lângă acesta, salonul Glamour Beauty and Shape vă așteaptă în inima orașului Satu Mare cu noi servicii, unde ai posibilitatea să te răsfeți cu tratamente și proceduri ce țin de înfrumusețare.

InfraSlimX vă ajută să vă atingeți obiectivele, inclusiv pierderea în greutate și centimetri, accelerarea metabolismului și reducerea celulitei de trei ori mai rapid și mai sigur decât antrenamentul cardio tradițional. Datorită luminii infraroșii, procesele de metabolism celular și descompunerea grăsimilor sunt accelerate, iar procesele de detoxifiere și circulația limfatică au loc mult mai eficient.

Mai mult, InfraSlimX este și un fel de distracție și relaxare. În timpul antrenamentului, poți să vizionezi seriale, sau să asculți muzicile și podcast-urile tale preferate. Un lucru este sigur, nu te vei plictisi! Cu două-trei antrenamente pe săptămână, puțină consecvență și o alimentație mai conștientă, poți obține rezultate spectaculoase chiar și într-o lună!

𝗩𝗿𝗲𝗶 𝗼 𝗱𝗲𝗰𝗶𝘇𝗶𝗲 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗹𝗶𝗴𝗲𝗻𝘁𝗮̆? Solicită o programare prin mesaj privat pe facebook sau instagram!

Facebook: https://www.facebook.com/glamoursatumare/

Instagram: https://www.instagram.com/glamoursatumare/

Make-up Artist

Dacă vă pregătiți pentru evenimente speciale care vor urma în viața dumneavoastră, Kira vă stă la dispoziție atât cu machiaje naturale, cât și cu machiaje extravagante. Machiajul este o artă care pune în evidență frumusețea unei femei, accentuează trasăturile pe care le are și crește încrederea în sine! Machiajul nu are vâstră, astfel poate fi purtat de oricine! În cazul în care doriți să beneficiați de o programare, puteți s-o contactați cu încredere.

Instagram: https://www.instagram.com/kiradmmakeup/

Tiktok: https://www.tiktok.com/@kiradmmakeup

Cosmetică

Adina vă așteaptă cu tot ce ține de proceduri cosmetice, inclusiv rejuvenare facială cu laser, masaj facial, epilare cu pastă de zahăr, dar și epilare definitivă cu laser. Vă ajută să vă întineriți și să vă îngrijiți pielea. Pentru a avea un ten luminos și ferm, nu ezitați să vă programați pentru un tratament personalizat.

Instagram: https://www.instagram.com/adinaesthetics/

Facebook: https://www.facebook.com/beautyfullsm

Manichiură și pedichiură

Dacă ai nevoie de o manichiuristă pricepută înainte de Paști și nu știi la cine să te apelezi, poți s-o contactezi pe Alina cu încredere. Nu numai că îți face manichiura după stilul și nevoile tale, dar regenerează pielea mâinilor și picioarelor cu parafina rece. Programează-te la un tratament regenerator și o manichiură bine concepută!

Instagram: https://www.instagram.com/alina.sarca/