Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO. O tânără abandonată la spital îşi caută mama născută în Satu Mare!

O tânără abandonată la naştere în spital îşi caută mama născută în judeţul Satu Mare. Ea s-a născut la spitalul din Drobeta Turnu Severin, ştie că mama ei s-a născut în Satu Mare şi că tatăl ei a avut domiciliul în Sighetu Marmaţiei. Ea doreşte să ştie şi dacă e decedată, pentru a-i duce o floare la mormânt.

Mesajul tinerei, pe pagina copiilor care îşi caută părinţii: The Never Forgotten Romanian Children

Numele meu la naștere a fost WOLNER FLORYANA, născută la data de 27.02.1987 sau 1988 în DROBETA TURNU SEVERIN. La 3 săptămâni am fost lăsată la spitalul județean din DROBETA TURNU SEVERIN și de acolo am ajuns la casa de copii din GURA VĂII, județul MEHEDINȚI. La vârsta de 3 ani am fost luată în sânul unei familii și la 10 ani am fost adoptată.
Sunt aici în căutarea mamei mele despre care știu că numele ei de fată a fost CIZMĂ MARIA, iar după căsătorie se numea WOLNER MARIA, ea fiind născută în anul 1966 în SATU MARE. A fost căsătorită cu tatăl meu WOLNER STEFAN ANTAL, despre care știu că este acum decedat, și au avut domiciliul în stradă CUZA VODĂ SIGHETUL MARMAȚIEI. Mai știu că tatăl meu ar avea o soră, dar nu cunosc identitatea ei. După atâția ani, după atâtea căutări am reușit să vorbesc cu cea mai apropiată rudă a mamei mele. Spre surprinderea mea, am observat că nu dorește ca eu să aflu ceva despre mama spunând că este decedată. Dacă într-adevăr ar fi decedată i-am spus că aș dori să știu unde este pentru a-i putea duce o floare la mormânt dar nu dorește să îmi spună nimic concret. Vorbind și cu alte persoane mi s-a spus că ar fi prin TIMIȘOARA, CARANSEBEȘ și că ar mai avea doi copii.
Apelez la voi, oamenii străini, la vecini la oricine poate să îmi dea detalii despre mama mea, îmi este greu să cred ceea ce mi s-a spus despre mama. Sufletul meu trist îmi spune să merg înainte să o caut deoarece mama mea trăiește.
Deseori mă trezesc cu măicuța mea în gând noaptea, plângând mult cu lacrimi grele, alteori visez așa real ca si cum as avea-o în brațele mele. Dorul de mama mea mă seacă de atâția ani și este cea mai amară tristețe din sufletul meu.
Vă rog ajutați-mă cu toții DISTRIBUITI anunțul meu cât mai mult posibil, vă mulțumesc anticipat!

4 comentarii

  1. Zilahi Árpád Răspunde

    Cel care lasă copilul în spital nu se pot numi părinte sau mamă.Și animale ocrotesc puii.

  2. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Fato, din ce am înțeles din povestea ta nu te vor să te cunoască nici acum. Ori le e rușine de halul în care sunt ori nu pot explica de ce te-au abandonat. Sfatul meu, uită-i. Oricum nu merită atenția ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.