Ultima actualizare: azi, 21:58

Naţionale

Șef din Poliția Locală Iași, acuzat că a violat o fetiță de 11 ani. Victima, ameninţată cu cuțitul

Un șef din Poliția Locală Iași este acuzat că a violat în repetate rânduri o fetiță de 11 ani. S-ar fi întâmplat în timpul orelor de echitație pe care polițistul le organiza în timpul liber. Polițistul local e șeful serviciului Poliției Călare din Iași. Bărbatul a fost reținut de polițiști și este acum în fața judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă, potrivit Digi24.

Ligia Pricopi, jurnalist Digi24: Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost adus la sediul Judecătoriei Iași cu mandat de arest preventiv pentru 30 de zile. În momentul în care a ajuns, le-a declarat jurnaliștilor că este nevinovat, că este vorba despre defăimare și act de răzbunare, fără a da mai multe detalii. El este acuzat de viol, agresiune sexuală și exercitare a profesiei fără drept. Bărbatul ar fi predat cursuri de echitație în privat, fără să aibă autorizație în acest sens. Anchetatorii spun că ar fi violat-o în trei rânduri pe una dintre cursante, o fetiță în vârstă de 11 ani. Faptele s-ar fi petrecut în perioada septembrie-octombrie 2022, când polițistul ar fi amenințat-o pe copilă cu un cuțit.

De asemenea, bărbatul mai este acuzat de înșelăciune după o tranzacție cu un cal. În orele următoare, magistrații vor hotărî dacă polițistul, șeful Poliției Călare de la Poliția Locală Iași, reprezintă un pericol social și dacă va fi arestat preventiv.

Sursa: Digi24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.