Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

FOTO. Doliu în Agriș. Steag negru arborat la primărie și grădiniță, după moartea copilului de 3 ani

Doliu în comuna Agriș din județul Satu Mare. Steaguri negre au fost arborate la sediul Primăriei și la grădinița din localitate, după moartea copilului de 3 ani.

Un copilaș în vârstă de doar trei ani a murit ieri, miercuri, 26 aprilie, în localitatea Agriș, după ce i s-a făcut rău la grădiniță. Potrivit informațiilor PortalSM, copilul a vomitat, apoi i s-a făcut rău, iar educatoarele i-au chemat pe părinți. Micuțul a fost resuscitat zeci de minute, dar nu a putut fi salvat.

Astăzi, joi, 27 aprilie, la sediul Primăriei, dar și la grădinița din localitate au fost arborate steaguri de doliu.

Filmul tragediei, potrivit surselor PortalSM, este următorul: O persoană a sunat la 112 să anunțe starea alterată a copilului, după care mașina care îl transporta pe copil și echipajul SMURD s-au întâlnit în fața Liceului Economic din municipiul Satu Mare, unde copilul a fost preluat de echipaj.

Copilul se afla în stop cardio-respirator în momentul în care a fost preluat de echipajul SMURD. Aceștia l-au resuscitat pe copil timp de 50 de minute, însă copilul nu a mai putut fi salvat.

Copilul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare unde va fi supus unei autopsii. Deocamdată, nu se cunosc antecedentele medicale ale copilului.

Cazul a fost preluat de Poliție.


CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.