Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

Țeapa pe care și-o iau sătmărenii cu coletele. Primesc ce nu au comandat: ,,Sunt multe cazuri!”

Țeapa pe care și-o iau sătmărenii cu coletele. Oamenii primesc ce nu au comandat. Este și cazul unei sătmărence, care a comandat un trening, dar în colet se afla totul altceva.

O sătmăreancă s-a trezit că trebuie să plătească un colet pe care nu l-a comandat niciodată. Concret, femeia a comandat un trening, iar când a deschis coletul în el se aflau o pereche de teniși. Ea a făcut plângere la poliție.

Sătmăreanca și-a povestit pățania pe un grup de Facebook, unde a aflat că mai multe persoane au pățit același lucru.

,,Soțul meu, exact aceeași situație: a comandat ceva trening și i-au ajuns doua perechi de teniși exact ca cei din poza dumneavoastră! Nu mai răspunde nimeni la telefon, deci nu poate face retur si nimic! Țeapă cu Ț mare!”, a comentat o altă sătmăreancă.

Cum funcționează metoda coletul

Metoda „coletul” este o metodă cu produse comandate online. Mai exact, escrocii livrează mai multor persoane așa-zisele colete comandate în online, însă odată ce clienții deschid pachetele, află că au fost victimele unei țepe.

Persoanele păcălite plăteau ramburs sumele aferente, doar că, atunci când deschideau pachetele, regăseau în interiorul acestora cu totul alte bunuri care nu aveau legătură cu ceea ce comandaseră inițial.

2 comentarii

  1. cucu Răspunde

    pai daca vrea cocalarii firme si bani putini, o ia un gurita. cum crezi tu ca un tening model nou de 500 lei la reprezentanta aia originalu nu aliexpres face 150. de aia fac aia bani pe spatele prostilor, pentru ca sunt multi si prosti. mergi la secand si cumpara ieftin, sau daca nu vrei sa te afirmi mergi draq la decathlon si cumpara haine pentru sport. valabil si pentru aia care stau cu ma sa, baga benzina de 20 de lei si stau in centru toata ziua la o apa pe wii fii.

  2. cucu Răspunde

    am uitat, toti vrea post de meneger si director. dau limbi in cur pe la partide sa prinda o oportunitate si prostii nu stiu ce studii au.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.