Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Cazul copilașului (3 ani) mort. Conducerea grădiniței din Agriș: ,,A venit sănătos, apoi i s-a făcut rău”

Un copilaș de 3 ani s-a stins la scurt timp după ce i s-a făcut rău, în timp ce se afla la grădiniță. „A venit sănătos, apoi i s-a făcut rău”, spune conducerea grădiniței din Agriș.

Copilul era zilnic adus de părinți la grădinița din comuna Agriș și nu figura cu afecțiuni medicale. Miercuri, în jurul prânzului, educatoarea a observat că începe să se simtă rău.

 „Ieri dimineață copilașul s-a prezentat la grădiniță și era sănătos, nu avea niciun semn că ar fi bolnav, pe la 12:42 i s-a făcut rău. A vomitat și educatoarea a zis să sune repede, să vină, iar părinții au luat copilul cu mașina. Colegele mele au vrut să sune salvarea și au zis că nu, că îl duc ei cu mașina”, a declarat Hrenyu Peter, director Școala Gimnazială Agriș.

Mașina care îl transporta pe copil și echipajul SMURD s-au întâlnit în fața Liceului Economic din municipiul Satu Mare, unde copilul a fost preluat de echipaj. Copilul se afla în stop cardio-respirator în momentul în care a fost preluat de echipajul SMURD. Aceștia l-au resuscitat pe copil timp de 50 de minute, însă copilul nu a mai putut fi salvat.

„N-am văzut să aibă ceva boală cronică, nici nu e în evidență cu o boală. Noi avem o înțelegere cu medicul de la sat, că orice probleme avem, vine dânsul și asistenta și consultă”, mai spune directorul școlii.

Nimeni nu își explică ce s-a petrecut cu băiețelul.


CITEȘTE ȘI:

Un comentariu

  1. Ateu' Răspunde

    Fulță-l dumnyezo pe dumnyezo !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.