Ultima actualizare: azi, 15:48

Locale

Un preot din Satu Mare a băut 4 beri și s-a urcat la volan. A făcut accident

Un preot din județul Satu Mare, aflat la volan, a fost implicat într-un accident după ce a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Doar că, înainte să pornească la drum, preotul a consumat câteva beri.

Potrivit informațiilor PortalSM, polițiștii au identificat în trafic, în municipiul Carei, un autoturism condus de un preot ce a fost implicat într-un accident cu un alt autoturism care circula regulamentar. Preotul a fost legitimat la fața locului și, întrucât mirosea a alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie a prezenţei alcoolului în aerul expirat de 0,88 mg/l.

Fiind audiat, preotul a declarat că înainte de a conduce autoturismul a consumat băuturi alcoolice, respectiv patru sticle de bere cu alcool a câte 0,33 ml fiecare.

El a fost trimis în judecată.

 

 

 

5 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Cate Matani trebuie facut pentru astfel de fapte? Asta-i exemplul comunitatii ! Bravo!

  2. Vulpea bi-polara Răspunde

    Trebuia sa bea vin de impartasanie, ca ala nu se prinde pe fiola.

  3. Feri Poter Răspunde

    De obicei artistii beau bine inainte de a se urca la un concert pe scena,ca sa prinda curaj !Probabil preotul a baut in zi de slujba,tot din aceleasi motive.Asadar…circumstante atenuante.Isaiaaaaa dantuiesteeeee !

  4. 🤔🤔🤔 Răspunde

    @Feri Poter, și dacă ar fi recunoscut că a băut vin pentru împărtășanie și nu bere era și gata iertat? Halal exemplu. “Excelentă” alegere pentru a sluji enoriașii ortodocși tocmai la graniță la Scărișoara Nouă. Că nu găseau pe unul care rezistă pe sec. Ungurii sunt de vină! Să i se dea și spor de stress.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.