Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

UPU Satu Mare intră în sistem de avarie! Un medic la 6 ore!

UPU Satu Mare intră în sistem de avarie! Conducerea Spitalului anunţă, printr-un comunicat de presă că la Urgenţe va fi câte un singur medic timp de 6 ore şi timpii de aşteptare pot creşte. 

“Dat fiind deficitul major de medici cu care se confruntă Unitatea de Primiri Urgențe, pentru asigurarea continuității actului medical, Urgențele Majore și Urgențele Minore vor avea perioade de 6 ore când vor funcționa cu un singur medic, fapt pentru care facem apel la înțelegerea populației privind o eventuală creștere a timpilor de așteptare.

În acest context, venim cu rugămintea de a se apela la Centrele de Permanență pentru probleme medicale curente, adresarea către serviciul UPU urmând a se face doar în situații care pun în pericol viața pacientului”, a transmis spitalul.

5 comentarii

  1. Pacient Răspunde

    ,,Felicitări” C.j. pentru susținerea incompetenței MARC și mizeriei de la spital. Cum îi patachi și marc.
    PS Nu se mai sesizează nimeni.

  2. dr.Raed Răspunde

    UPU Satu-Mare este in avarie de vreo 25 ani

  3. Gyuri Răspunde

    Toată România este pe avarii din 45

  4. Vasi Răspunde

    Nu-i bai, dupa ce ne facem auto-expertiza gravitatii si identificam acasa potentialul pericol de moarte, mergem in orase civilizate pentru urgenta. Poate scapam si cu viata. Ce-a ajuns bietul Satmar…

  5. Sile Răspunde

    Ar trebui desfiintat spitalul, nu vad rostul, ca..ori mori acasa ,ori acolo, totuna e! Oricum mori..asteptand, ca nu le pasa daca ai facut infarct ori AVC! DEMISIA de la Prefect..presedinte Consiliu Judetean, manager..si lasati locul oamenilor competenti!Bine ca platim la sanatate de ne usca !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.