Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Veste importantă! Începe construcția pasarelei peste Someș. Primarul Kereskényi a făcut anunțul

Veste importantă! Începe construcția pasarelei peste Someș. Anunțul a fost făcut marți, 18 aprilie, de primarul Kereskényi Gabor, în cadrul unei conferințe de presă.

Pasarela pietonală va lega Centrul Nou al municipiului Satu Mare de zona mall-ului Shopping City Satu Mare, iar după mai mulți ani în care proiectul a întârziat din cauza necesității obținerii unor avize, lucrările sunt gata să înceapă.

Potrivit primarului Kereskenyi, termenul de execuție este de 12 luni.

Pasarela pietonală va avea o lungime totală de 214 metri și lungimea suprastructurii de 181 metri, având trei deschideri: deschiderea centrală de 130 metri și două deschideri de 25 metri peste albia majoră – spre celor două maluri.

Suprafața pasarelei va fi de 1224 mp, a rampelor de acces, de 742 mp, iar suprafața totală va fi de 1966 mp. Pasarela pietonală și velo va avea capetele amplasate pe cele două maluri la nivelul digurilor, pe care sunt amenajate aleile de promenadă și la care se vor conecta traseele pietonale și pistele de cicliști prevăzute a fi realizate pe cele două maluri.

6 comentarii

  1. Florica Răspunde

    Parca vad ,ca dupa prima sinucirdere o sa fie inchis ( inutil , nefolosibil ) pt cetateni ……

    • @florica Răspunde

      @flori scumpo….dar de pe podul Decebal nu tot asa poate sari in apa?! Mare vacă mai esti si tu. Euconsider a fi un obiectiv foarte util ptr pietoni si biciclisti ptr ca stii….mai exista si aceste categorii nu numai soferi. Na pa

  2. Satmarean1 Răspunde

    Fiecare e raspunzator pt viata lui,nu primaria,nu cetatenii….

  3. Satmarean1 Răspunde

    Cum adica ,,se desface digul pe o dist de 6 m”??? Atat au putut ,,specialistii” sa gandeasca? In caz ploi si de crestere mare a nivelului apei , ( ex anul 1970) ,sa fie pus in pericol si centru si zona mall,M16??? Sa ne bazam noi pe planul vostru de interventii??? Nu se putea facea accesul direct de pe dig???Sper ca am inteles eu gresit!!!!

  4. Kuka Răspunde

    Faszika, hiszem ha látom!!
    Ajunge cu gargara, dacă va fi finalizată, om be o bere rece!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.