Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

VIDEO. Cum au acționat hoții la Odoreu! Mănuși și fețele acoperite

Cum au acționat hoții la Odoreu! Aceștia purtau mănuși și aveau fețele acoperite, fiind surprinși de camerele de supraveghere.

Hoții au spart, azi noapte, magazine și biserici, făcând adevărate ravagii. Dintr-un magazin, hoții au reușit să fure țigări în valoare de zeci de mii de lei. Bisericile din Odoreu au mai fost sparte în urmă cu circa două săptămâni, dar hoţii nu au fost prinşi. Oamenii spun că aceiași indivizi ar fi acționat și noaptea trecută, fiind văzuți cu ranga pe stradă în jurul orei 5.00.

Hoții au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp ce au pătruns într-unul dintre magazine. În timp ce unul dintre hoți a pătruns în interior prin spatele magazinului, altul stătea la pândă. Indivizii au pus ochii pe țigările din magazin, furând pachete în valoare de aproximativ 30.000 de lei.

Poliţiştii au fost anunţaţi, luni dimineața, 17 aprilie, de către reprezentanţii bisericilor că acestea au fost sparte de hoţi. Potrivit informaţiilor PortalSM au fost sparte Biserica Ortodoxă şi cea Greco-Catolică. Poliţiştii de la Investigaţii Criminale efectuează cercetări.


9 comentarii

  1. Hm Răspunde

    D-apoi cu politia comunitara care taie frunze la cani, umbla pe malul Somesului ( unde culmea se taie lemne si se braconeaza la greu ) si e platita de pomana, nu ma mir absolut deloc! 🥲

  2. dr.Raed Răspunde

    alo….112,ramaneti pe fir,siguranta si incredere 😂😂

  3. D. Trump Răspunde

    totusi militia oare ce face in timpul asta?ca sunt o gramada din ei

  4. P..LITIA Răspunde

    Vai de capul nostru..e el dorado pe la noi..cu așa nulități la IPJ polițiști cu coșuri și epilati HOȚII sunt acasă la ei..uniformizatii cu pensie specială erau la înviere..autor necunoscut clar..✌POLIȚIA SOMN UȘOR..CACATZII DRACULUI

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Pai no, nu puteau sa si pazeasca lumina sfanta la aeroport, si sa si ofere siguranta si incredere. Or facut analiza de risc, si cum pochi or investit deja banii de la sfintit case pr zis ca nu poate fi paguba f mare.

  5. Mae Răspunde

    Da apoi sunt pe mînă cu poliția primăria !!!! Vai de capul nostru !!! Iau bani degeaba !!!!

  6. Sile Răspunde

    RUSINE POLITIA ROMANA! VRETI SALARII SI PENSIONARE DIN SCUTEC DA UNDE SUNTETI NOAPTEA?NU CA ZIUA NE-ATI PAZI! SE TOT FAC ANGAJARI,PENTRU CE? CUM ADICA UMBLAU CU RANGA PE STRAZI? EU CRED CA NU VA PASA !!!DATI-VA DEMISIA SI LUCRATI IN CONSTRUCTII..ACOLO NU TREBUIE MANICHIURA SI PENSAT! LUATI SALARII DEGEABA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.