Ultima actualizare: azi, 10:49

Locale

FOTO. Biserici şi magazine sparte azi noapte în Odoreu. Lovituri în serie date de hoţi!

ACTUALIZARE. Hoții au spart, azi noapte, magazine și biserici în Odoreu, făcând adevărate ravagii. Dintr-un magazin, hoții au reușit să fure țigări în valoare de zeci de mii de lei. Aceștia purtau mănuși și aveau fețele acoperite, fiind surprinși de camerele de supravegehere.

În timp ce unul dintre hoți a pătruns în interior prin spatele magazinului, altul stătea la pândă. Indivizii au pus ochii pe țigările din magazin, furând pachete în valoare de aproximativ 30.000 de lei.

Bisericile din Odoreu au mai fost sparte în urmă cu circa două săptămâni, dar hoţii nu au fost prinşi. Oamenii spun că aceiași indivizi ar fi acționat și noaptea trecută, fiind văzuți cu ranga pe stradă în jurul orei 5.00.

Știrea inițială:

Bisericile şi mai multe magazine din localtiatea Odoreu au fost sparte de hoţi, azi noapte. Poliţiştii au fost anunţaţi, în această dimineaţă, de către reprezentanţii bisericilor că acestea au fost sparte de hoţi.

Potrivit informaţiilor PortalSM au fost sparte Bsierica Ortodoxă şi cea Greco-Catolică. Poliţiştii de la Investigaţii Criminale efectuează cercetări.

Între timp, credincioşii s-au adunat la biserici pentru a participa la slujba din a doua zi de Paşte.

De asemenea, au fost sparte mai multe magazine.

Valoarea pagubelor este în curs de stabilire.

Bisericile din Odoreu au mai fost sparte în urmă cu circa două săptămâni, dar hoţii nu au fost prinşi.

Ştire în curs de actualizare…


CITEȘTE ȘI:

11 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Nu-i adevărat! Românurile nu fac de astea!

    • Pistalău Răspunde

      Da nici ungurile nu fac furaciuni, ca noi suntem sfintii sfintilor

    • Gigiduru Răspunde

      N-au luat din biserici decât ce era al lor ca la urma urmei aia cu lăcașurile sfinte sunt obișnuiți numai sa primească și sa nu dea socoteala nimănui, nu băgăm la înaintare mita, coruptia si turnatul la Secu, așa încât ma bucur ca sunt unii care-și mai iau partea ca S-o spunem paia dreapta: au luat numa de unde este ce lua ca dacă n-ar fi fost luau un cur de mâță obosita.
      Cât despre poliția comunala….? Mergeți in Viile Sm sa vedeți voi acolo ordine si disciplina egala cu zero. Pușca nene cureaua pe dânșii de bine ce le mere. Leafa curje si penzia anticipata e mama boeriei in țara asta.
      Sziasztok.

  2. Satmarean Răspunde

    Se vede de când s-au desființat posturile de poliție comunale e jale mare peste tot, o foarte mare prostie ce s-a putut face !!!

  3. Muresan Răspunde

    Urgent trebuie revenit la activitățile și repunerea în totală funcționalitate a posturilor de poliție, desființarea secțiilor de politie care nu au absolut deloc nici o eficiență domnule Stan Sorin și fermitate totală !!!

  4. H&R Răspunde

    Dupa evenimentele de la Carei, mai aveti asteptari de la Politia Romana? Eu nu. Atat s-a putut!

  5. P..LITIA Răspunde

    CACATZI cu cascheta..AN.. e clar..nici dracu nu îl prinde pe ăsta cu polițiști epilati și cu coșuri..plecați drac acasă toți. DEMISIA

  6. a Răspunde

    Va rog sa va interesati cati politisti locali are Odoreul? Vreo 6? Ce pazesc?

  7. Vulpea bi-polara Răspunde

    Amatori. Au confundat pastele cu boboteaza 😂

  8. Marius Groza Răspunde

    Ce magazin de sat are tigari de 30000 de lei ? Paguba a fost umflată

  9. satmarean Răspunde

    Daca v-ati uitat pe video sau poze se vede raftul pentru tigari electronice, care este mare si aceste tigari sunt foarte scumpe. Este foarte posibil sa fie reala paguba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.