Ultima actualizare: azi, 15:48

Locale

VIDEO. Micul geniu cu rădăcini în Satu Mare. Giulia și-a spus povestea la o televiziune din Franța

Giulia Pintea, pictoriţa în vârstă de 12 ani cu rădăcini în Satu Mare, a devenit deja un fenomen în Occident, după ce şi-a expus tablourile în Franţa, Germania şi Marea Britanie. Giulia s-a născut în Italia, dar trăieşte în Franţa, iar recent a fost invitată la o televiziune din Hexagon.

Giulia a fost prezentă alături de mama ei la televiziunea franceză Sqool TV, acolo unde micuța pictoriță a vorbit despre lucrările ei, dar și despre cum trebuie gestionat succesul.

Giulia știe perfect limba română şi îşi petrece vacanţele de vară la bunici, în Satu Mare. La începutul acestui an, ea și-a  pentru prezentat pentru prima dată lucrările în faţa românilor, într-o expoziţie deschisă la Palatul Parlamentului.

Giulia, artistă de succes la 12 ani. Pictează de la 6 ani și are rădăcini în Satu Mare

Giulia a avut prima expoziţie la vârsta de 6 ani, în Franţa. La 8 ani, mica artistă îşi prezenta aproape 30 de lucrări pe Coasta de Azur.

,,Giulia s-a nascut in Monza in 2011, pe 5 ianuarie şi ne-am mutat în Franţa când avea trei ani şi jumătate. Ea este foarte conectată cu România pentru că pentru mine tradiţiile şi conexiunea cu bunicii este foarte importantă”, spune mama Giuliei.


CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.