Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

VIDEO. Mișcare neașteptată a președintei Ungariei. A luat-o direct spre protestatari. SPP a deschis umbrelele

Incident în municipiul Carei, la finalul vizitei președintei Ungariei. Șefa statului vecin a luat-o direct spre protestatari, iar cei de la SPP au deschis umbrelele.

Miscare neașteptată a președintei Ungariei. Aceasta a inaugurat miercuri, la Carei, statuia lui Kolcsey Ferenc, iar la finalul vizitei a mers în direcția protestatarilor români. În acel moment, cei de la SPP au deschis mai multe umbrele speciale pentru a o proteja.

Imediat după acest incident, președintele Ungariei a fost condus către mașină.


CITEȘE ȘI:

49 comentarii

  1. Talanga Răspunde

    Apoi dupa voci parca nici dinti n-au in gura. :-)).

  2. Dacus Răspunde

    Ar trebui sa ne mandrim, ca un poet nascut in Săuca a ajuns vestit, ba chiar a dat textul imnului in statul vecin!

  3. Maci Laci Răspunde

    FELICITĂRI ROMANILOR CARE AU HUIDUIT-O!!! SĂ FACĂ ORDINE LA EA ÎN ȚARĂ NU ÎN ROMÂNIA!!!!

    • FARCAU Răspunde

      Prost ai fost , prost ai ramas . Deficienta ta mentala arata o crestere semnificativa.

    • FBAI Răspunde

      A fost organizat din timp de AUR si Calea Neamului…..poți sa mergi sa votezi…

    • Pedal-Gogu Răspunde

      Păcat că mai respiri! O dovadă vie a faptului că nu există Dumnezeu! Niciodată n-a existat! Dacă ar exista tu de vreo 10 ani n-ar mai trebui să fi printre noi,ci acolo la gară lângă Electrolux!

  4. ?????? Răspunde

    Ultimele popoare migratoare in Europa au fost Pecengii si Cumani. Ei au ocupat teritorile olteniei , munteniei, moldovei. Unde au fost Dacii sau Romanii.. Romani = Rumani = Cumani. Deci cine sunt ultimele migratori?

  5. Tabu Răspunde

    Asa vreti sa intrati in Europa? Cu huiduieli de sovinism ? Locul vostru e in Sahara .

  6. norick Răspunde

    Bunko fasz olahok.A magyar gardat kellett volna kezzejuk engedni.

    • Dacus Răspunde

      Aluligus tie si emancipatilor tai, bzgre!

      • Pedal-Gogu Răspunde

        Păcat că mai respiri! Foarte mare Păcat! O dovadă vie a faptului că nu există Dumnezeu! Dar stii? Speranta moare ultima! La sfârsitul anului dacă nu mai vedem comentariile tale ordinare,să sperăm că deja te-ai linistit!La 2 metri adâncime este adevărata liniste! Amin!

    • Norick Răspunde

      Más nevet nem találtál kis parasztgyerek ? Látom a nemzeti sportot sikerült neked is átvenni. Szánalmas…. :.-P 😀

  7. Eu Răspunde

    Eu Roman fiind imi este rusine de ce sa intimplat la Carei ! Nu asa vom intra in Europa ! Nu asa te comporti cu strainii ! Unde este ospitalitatea vestita a Romanilor ? Prostinea de manifestantii ,ganditiva la ce ati facut azi .Cum va aparea stirea in presa straina. V-ati lasat din nou manipulatii! Nimeni nu ne ia tara! Trezitiva,nu mai puneti botul ca prosti!

  8. Aalex Răspunde

    Adio spatiul shengen, cu porci nu poti intra…

    • Ana Răspunde

      Corect!Bine spus!Să sperăm să aveti dreptate!Minim pentru 10 ani!Iar restul le rezolvă Soarta si Timpul!Nu dumnezeu!Soarta si Timpul sunt cele 2 variabile infinite si eterne!

  9. 3.14 Răspunde

    Saracii…

  10. sătmărean Răspunde

    Jandarmeria unde a fost?

  11. Katy fripturista Răspunde

    Băi jeg de trol UDMR ce ești și care comentezi singur pe aici! Nesimțita de Katy de la Josefvaros,( districtul 8 din Budapesta,îți explica măta unde ,nu cu cine te-a făcut) a vrut sa provoace un incident diplomatic internațional atunci când a țâșnit ca și căprioara căpiată fix către protestatari.Noroc ca SPP ul i-a dejucat planul , și ca norocul nu și-a luat nicio flegma cu muci in fata și niciun steag in capul tâmpit, cum de altfel merita din plin! Tupeu mizerabil !Felicitări celui care a înconjurat-o cu vreo 30 de SPP isti!Asta este manifestarea prosteasca a frustrării care au acumulat-o atunci când marea ceremonie pusă la cale cu luni de zile înainte , de dezvelire a statuii lui Feri Chioru, a fost un fiasco total. Toți iudemereii erau negrii de ciuda și putoarea și mai și!O meritați din plin! Gunoaie ați fost , gunoaie o sa rămâneți!Intoarceti-va la imnul lui Feri care zice “ Ah, dar din cauza păcatelor noastre
    S-a aprins mânia în pieptul tău,
    Și ai eliberat trăsnetele tale
    În norii tăi tunători… și gândiți-va ca nu numai mongolii și turcii( de austrieci Feri nu zice nimic, probabil de frica sa nu rămână și fără celălalt ochi) o sa va i-a beregata ci și poporul roman ca prea departe a mers trufia și obrăznicia iredentista!
    PS. Văd ca ați mai emanat din puțul gândirii o noua teza istorică , cea cu Cumanii…Bă tampiti mai sunteți!Mohacs și multă mui… doamne ocrotește-i pe maghiari!

  12. Bolidul Răspunde

    Ca roman spun mi-e rusine ca sint roman!!!
    Nu meritam sa fim nu in Schengen ci si in UE !!!! Asa nu este permis intro comunitate Europene!!!!
    Probabil oamenii “” patrioti romani””care au fluerat acolo erau dus din afara Ardealului ,ca numai ei se compoarta asa ca un porc!!!!
    Pai prostilor pe care ati huiduit acolo, Ungaria fac la noi spitale , si apartamente ANL ,si turismul si nu romanul din Bucuresti ca pentru ei doare in pul@ cei cu noi!!!! Wai wai rusine ca sint roman!!! Sintem un popor inf@rior care mamaliga poate sa manaca langa oi!!!!

    • ... Răspunde

      Ca nu trebuia sa se intample ce s-a intamplat, este adevarat. Dar sa spui ca ungurii construiesc spitale, crese, gradinite, etc…pentru binele societatii romane este din alt film, mai degraba un SF. Singurul lucru care il urmaresc aceste investitii este intarirea identitatii maghiare in Romania. Orb sa fi si vezi asta. Oricum sa pretinzi ca esti rasa pura atata vreme cat te-ai corcit cu toate natiile care le-ai intalnit din Mongolia si pana aici este un alt SF. UDMR este pentru unguri ceea ce este PSD pentru romani. Singurul lucru care il fac cu constiintiozitate este marirea averilor baronilor lor si tinerea celorlalti unguri cat mai prost educati si cat mai usor de manipulat. Azi au fost prosti si cei care au scandat aiureli, dar si cei care au orchestrat aceste lucruri.

      • ... Răspunde

        Te rog alerge un nick al tău. Nu ești mai credibil dacă te folosești de porecla consacrată folosită de altul, adică de mine. Doar demonstrezi că altceva nu știi decât să furi. Crezi că nu se știe? Trebuie să demonstrezi asta zilnic? Jalnic mai ești!

        • nik Răspunde

          Măscărici ( … ) Trebuie să fii mândru de faptul că cineva a scris un articol cu conținut logic și real despre situația actuală din zona noastră . Oricum cei care te știu , sânt convinși că nu te-ar duce capul ,să ai atâta minte .pentru o asemenea logică … și ai arătat-o imediat …nulitate..ce ești.

          • ...

            Spune asta unul care scrie sânt???? Tu pe ca la care birt ai absolvit școala, nulitate absolută, mulțime vidă din capul tău?

    • sa va fu… Răspunde

      Pai tu nu esti roman băi loază udemerista! Tu esti ungur pana la moarte! Ai latrat ca un caine turbat toata ziua de ieri si ai insultat un popor la fel ca si tovarasii tai iredentisti in frunte cu caricatura penibila de Novak si slugoii prea plecati! Voi nu construiti nimic, voi doar furati statul roman facand investitii din fonduri europene( primite de Romania) date pe sub mana de autoritatile si administratia udemerista, in speranta de a va conserva puterea politica si cei 6% din parlament oricum dobanditi prin frauda electorala!Si oricum investitiile sunt dedicate in mod discriminatoriu doar etnicilor maghiari, vezi spitalul popilor catolici din SM, vezi unitățile de invatamant,etc! De fapt sunteti niste hoti ordinari care striga hotii! Din banii vostrii eventual ati facut o statuie ( si aia copiata dupa o litografie de epoca, deci fara valoare si viziune artistica) a unui poponar taciturn care a scris si el o lalaiala jalnica plina de frustrare si resemnare! Va reprezinta!
      Cei care au fluierat ieri au incercat sa va destupe urechile si mintea pentru a intelege ca ei exista, au existat si vor exista pe acest pamant , au fost , sunt si vor fi majoritari ( in ciuda planului de eugenie maghiar) si vor sa traiasca in liniste si pace in ciuda nesimtirii iredentiste care va caracterizeaza de secole!

      • Opincaru Răspunde

        Alt paranoic frustrat (sau poate acelasi). Din partea mea ai o flegma, poti trece in etapa urmatoare.

      • Como se dice? Răspunde

        Cand ROMANIA implineste 1000 de ani (daca va exista) eventual atunci sa behai, ….am uitat, 🙂 nici tu nu vei exista.

    • Bagbatulpringard Răspunde

      Bolidule, nu te da ceea ce nu ești. Te trădează gramatica și
      veninul. Acele spitale și apartamente (plus grădinițe, statui) sunt făcute strict pentru maghiarii din România cu scopul bine știut de-a pune stampila pe un anumit partid din Ungaria. Mă întreb cât timp va mai trece până când maghiarii din țară vecină vă vor bate obrazul pentru susținerea pe care o acordați celor care guvernează actualmente Ungaria.

  13. Dani Răspunde

    Prezenta la Carei intr-o vizita Ne Oficiala , Doamna Presedinta al Ungariei sa indreptat catre sustinatori Maghiar si nici de cum spre protestatari “pasnici” ! Nu au fost nici de cum cu sutele “protestatarii” ! Va rog nu instigatii si voi ! Nu dezinformati cititorii !

    • ghilimele udemeriste Răspunde

      Si de ce pui pasnici in ghilimele? Ati patit ceva,s-a intamplat vreun incident regretabil asa cum se dorea? De ce a venit intr-o vizita neoficiala la o ceremonie oficiala? Asa spun uzantele diplomatice ca se procedeaza? A venit sa provoace! De aceea Statul Roman a alocat o adevarata forta de interventie si protectie, deoarece intentiile se cunosteau!Si da au fost sute de protestatari, mai numara odată!Si da trebuie sa se dea amploare faptului ca pesedinta ungariei vine neoficial sa bage batul prin gard in incercarea de a crea un incident diplomatic! Taci dracului de udemerist!

  14. Protestatar din Valea Uzului Răspunde

    Noi am fost trimisi aici sa incingem spiritele ca ardelenii sunt prea linistiti. Prea se inteleg intre ei. Pentru asta suntem platiti regeste. Dupa cativa ani in Ministerul de Interne, si acum pensionari speciali, ca avem de unde, mai este bine sa mai mergem incolo incoace sa facem ceva scandal intre ardeleni.

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Și toate astea în Săptămâna Mare că oricum noi nu avem nici un Dumnezeu! Oricum se cunoaște de la o poștă că e orchestrat și organizat de câțiva gălăgioși care probabil atâta știu cât li s-a zis și habar nu au de context. Dar dacă li se plătește cu aceeași monedă mamă-mamă ce scandal vor face! Țărani frustrați.

      • Protestatar din Valea Uzului Răspunde

        Oricum nu aveam de unde sa stim cine este Novak asta. Am venit, am facut un pic de scandal, am plecat. Banii in buzunar, actiune cu succes. Asa a fost dictat, asa am facut!

      • Lupul moralist Răspunde

        @🤔🤔🤔 “Țărani frustrați” se vrea a fi o insultă, nu-i așa. Cum rămâne cu Săptămâna Mare și cu D-zeu?

        • 🤔🤔🤔 Răspunde

          Nu e insultă, din păcate e purul adevăr. Se supără doar cei care se simt vizați. Nu mă aștept să pricepi. Să le pice de bine participanților. Dar le recomand să nu cumva să treacă granița pentru fel de fel de treburi că s-ar putea să fie consumați de unguri cu untură și niște ceapă. Că așa fac ungurii.😢😵😮🙃😉. Idioți utili plătiți cu ora.

          • Lupul moralist

            Vezi ca ți se adună cam multe păcate pt Săptămâna Mare. Nu doar că adresezi insulte, dar dai dovadă și de aroganță: ba ești în posesia purului adevăr, ba presupui că altu, adică eu, este incapabil să-ți înțeleagă subtilitățile.

  15. The one Răspunde

    The people walking in darkness
    have seen a great light;
    on those living in the land of deep darkness
    a light has dawned.

    Isaiah 9:2

  16. 🤔🤔🤔 Răspunde

    @Lupul moralist. Eu nu am ce discuta cu tine. Ai capul plin de aere de superior când colo numai frustrare văd la tine. Asta pe lângă faptul că se pare tu știi mai bine ca și mine la ce mă gândesc. Nu este nici o subtilitate. Am zis că se simt vizați cei care …. și nu mai continuu. Se pare că ești unul plictisit care nu are treabă și umblă cu provocări. Sau chiar pentru asta ești plătit. Să-ți pice de bine. Cu mine nu-ți merge.

  17. Otto Răspunde

    Absolut tot ceea ce se petrece în România relatat la minoritatea asta este orchestrat și minuțios pus la punct de guvernul Orban, care poate nu face baie cu fularul Ungariei mari dar cu siguranță doarme cu el de gât.
    Toate aceste activități au loc pentru că li se permite acest lucru. Ar fi putut veni gagica lu’ Orban să se ducă să guițe prin Croația sau să vopsească vreun stâlp prin Serbia să facă și ea vreo poză p’acolo ?..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.