Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

VIDEO. Președinta Ungariei Novák Katalin, scuipată de un protestatar, la Carei

Președinta Ungariei, Novák Katalin, a fost scuipată, miercuri, de un protestatar la inaugurarea statuii poetului Kölcsey Ferenc de la Carei.

În momentul în care președintele Ungariei s-a îndreptat pentru a saluta și restul participanțiilor la inaugurare, unul dintre bărbații  aflați printre protestatari a scuipat în direcția acesteia.

Gestul individului a fost captat de către reporterii Antena 3. După incident, cei de la SPP au deschis umbrelele pentru a o proteja pe Novák Katalin.

33 comentarii

  1. L Răspunde

    Fenomenal!Așa-i când te duci în tară străină hai hui!

    • Eu Răspunde

      @L. Fenomenal! Sper sa ai parte si tu cand vei merge hai hui prin tari straine de acelas comportament!

  2. Mamaliga Răspunde

    Apoi boul a scuipat in directia aia eventual mai mult pe ai lui a scuipat :-)).

  3. 🙈 Răspunde

    Dai nota!
    Neam mioritic….

  4. d.t. Răspunde

    neam de straita , la coada vacii

  5. cucu Răspunde

    Pasarica a provocat. Si din China daca erai, i-ti dadeai sema ca aia te urasc. Ea s-a desprins de SPP fara sa anunte si s-a deplasat spre cei care o huiduiau. Care draq sanatos la cap se duce spre un grup de peste 30, 40 de oameni recalcitranti sa i-i pupe pe frunte?

  6. Satmarean 1 Răspunde

    @cucu. Corect . Fac ce fac si provoaca ,rezultatul nu poate sa fie altul. Daca tot vii intr-o tara straina respecta si vei fi respectat.

    • Logica Răspunde

      Deci sa inteleg ca vreo 30-40 de inculti separatisti nazisti reprezinta toata tara? Pe astia i-a provocat? Daca erau cu miile mai ziceam … Si ce nu a respectat? s-a pisat pe steagul Romaniei ? Sau ce ?

      • cucu Răspunde

        Nu bai prostule, dar daca esti sef de stat nu te plimbi ca oaia-n ciurda cum ti se scoala intr-o tara straina unde sunt aversitati. De se afla in Irlanda, umbla in chiloti pe strada si nu interesa pe nimeni. Respecti un protocol ca nu era pazita numai de mongolii ei. A vrut sa provoace si punct.

        • Omu de Neam Dertal Răspunde

          Da, ai dreptate. In Irak era mai in siguranta. Prostule!

          • cucu

            Pai nu, in Irak este avertizare MAE privind siguranta vizitatorilor. In Romanica iei o flegma nu un glont.

        • Omu de Neam Dertal Răspunde

          Da ce faci daca nu te plimbi ” ca oaia in ciurda”. Stai langa ma-ta? Inteligentule…mai esti si imbecil. Spune repede care-i capitala Mongolieiei. Nu te uita pe google…

          • cucu

            Daca esti pulea-n pustiu ca mine, da. Daca esti sef de stat care ai niste protocoale, reguli, de urmat nu prea poti nici macar in tara ta. Am avut noi unul cu sange-n p.la care a fost cel mai dificil de protejat, dar ca el mai greu de gasit cu asa carisma.

          • Picsi

            Buda

        • @ cucu Răspunde

          Ai grija pe cine jignesti, cat poti fi de prost sa crezi ca esti incognito in mediul on-line.

          • NoSchengen

            Pai si Iohanis era scuipat 🤣🤣 dpa esecul asta adio Schengen!!!nu numai Austria ci si Ungaria o sa blocheze sa intra romania in spatiul Schengen… pai asta e… romanul e un popor inferior de aici sa vede cum comporta… Daca nu ne placeti ungurii ii treaba voastra dar atunci mergeti catre Ucraina sau catre Serbia in Vestul Europei la munca si nu prin autosrazile Ungariei…sau nu cu avioane din Budapest sau din Debrecen mergeti la
            Portugalia Spania Italia ….mergeti fain pana la Bucuresti si de acolo mergeti cu avioane
            Dapoi la voi e voie sa vorbiti despre romania Mare? Unire cu Moldova unire cu Bucovina de Nord unire cu Budjacul iar altii sa aiba ciocul mic si se respecta tratatele? Pai nu credeti ca asta e unpic arrogant? La voi e voie orice? Pai cum adica romanul are 3 perechi de coi sau cum?🤣🤣🤣

      • Omu de Neam Dertal Răspunde

        Foarte logic, n-am cuvinte…scrie pe silabe ca sa intelegem din strafundu sufletului. .Cred ca nici tu nu ai inteles ce ti-a debitat neuronul. Du-te si te culca….auzi la el? Logica…

      • Omu de Neam Dertal Răspunde

        Nu! Tu reprezinti tara. Stai linistit.

    • Omu de Neam Dertal Răspunde

      Da ma loaza. Daca vine dintr-o tara straina da mita si vei fi respectat. Da de ce? Tu esti buricu pamantului?

  7. Aalex Răspunde

    Adio spatiul shengen, ati aratat cine sunteti🤬🤬🤬

  8. Omu de Neam Dertal Răspunde

    Bravo mai . Asa v-o crescut ma-ta. Sa fiti primitivi. Daca eu te scuip ce zici? Ca sunt neam prost.

    • cucu Răspunde

      Pai te scuip inapoi, ne luam noi la bataie, sau te injur, dar sigur nu te omor sau i-ti caut familia sa-i fac rau.

  9. Omu de Neam Dertal Răspunde

    Si mai dam vina pe politicieni

    • Picsipoc Răspunde

      A scuipat-o ca să n-o deoache. “Ptiu, cå frumoasă ești! N-aș fi zis niciodată ca-i ieși din Buda sau ca-i fi o Pesta”.

      • Beeee Răspunde

        Te crezi glumeț dar dă clasă la marea majoritate a masculilor care se afișează cu comentarii pe aici. Pe cât pariu că de ar fi să te întâlnești cu ea ai da din colț în colț? Ce s-a văzut la Carei a fost efectul de turmă. Cei care ați participat puteți să vă mândriți că ați rămas la faza de animal de abator.

  10. Loop Răspunde

    Bravo în sfârșit un român cu sânge în instalație…. Daca ar fi toți românii ca el am avea o țară ca afară și nu si_ar mai bate ungurii joc de România.

    • Gringo Răspunde

      Dar de Franta (cu salutul romanesc – intanzand mana la cersit, televizat global) sau Olanda, poate Austria si vestul Europei in general, ce zici? Ei nu-si bat joc de Romania? Oricum poate voi toti mari patrioti veti avea ocazia sa va aratati dragostea de tara in caz ca se extind rusii sau ne imping americanii in razboi.

  11. A explodat mămăliga bă udemeristilor Răspunde

    Băi da ce s-a aprins flama in iudemerei! Aceleași clisee expirate…aceiași (ne)obosiți troli!Bă muriți de ciuda! Asta e ! Și imbecila aia și -a luat și o flegma in mecla ,gratis! Cu flegma a rămas! UE nu va baga in seama și SUA imediat va baga in “oniod”! Nu exista nicio dovada clară ca a scuipat-o cineva, pe dobitoaca,tot ce este posibil sa fie tot o făcătură UDMR și stirea asta! In cel mai bun caz ăla scuipa in sân ca a văzut-o pe satana și a luat vantu scuipatu….Bă boilor crapati de ciuda….😀😀😂😀😂😀😀😂🤣😂😅🤣😃

    • 💩💩💩😵🤮 Răspunde

      Am ascultat operele din ciclul vițel am fost mar bou am ajuns. Cine crezi că te aude în afară de doi-trei de ăștia că de fapt nimeni nu te bagă în seamă? Asta inclusiv acasă. Noroc că poțo posta sub diverse nume că portal te lasă. Că altfel s-ar vedea că vorbești singur? Măcar schimbă-ți și șosetele la fel de des ca și porecla că puți deja de nespălat ce ești!🤮💩

      • Iudemereul moare de draci Răspunde

        STi tu ceva despre șosete…. le țin la fezandat sa le ai pt ceai ,udemerică! Așa am înțeles ca voi din timpul migrării ( doar sunteți ahtiati după trecut) țineți totul la fezandat,carnea sub șa,etc…Ciorapii fezandati ți-i fac cadou pt. faptul ca TU ma bagi in seama, este lucru cel mai de preț ca VOI descalecatorii sau ce ați mai rămas din ei după Mohács, ma băgați in seama! Pentru restul oricum nu contează ca știe toată lumea ca sunteți nimeni in drum,niște migratori pripășiți in vizita neoficiala ( și atunci și acum! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

        • 💩💩💩😵🤮 Răspunde

          Migratori sunt prin excelență românii pentru că în mod interesant toată lumea e plină de gălăgia voastră că nimeni nu vă suportă și nici nu vă găsiți locul acasă. Că în mod interesant altă nație nu migrează în halul ăsta în afară de voi. Și în mod interesant asta nu este treabă de azi-de ieri că tot timpul asta faceți. Deci cine e migrator? Fă-ți treaba ta cum trebuie și nu tot încerca să te fofilezi că de aia te dau afaraă chiar și din locurile de muncă prost plătită. Că atâta respect nu ai față de nimeni. Apoi urli de frustrare. Unii în continuare sunt bătuți în cap și urlă de frica unei țări jumate cât România și fără resurse. Chiar nu vedeți cât sunteți de penibili? De aia nu vă e bine niciodată că tot timpul plecați de la niște considerente că ce a-ți face voi în locul altora. Când vorbești după aia te speli pe dinți? Că miroși a kkt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.