Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

A vrut să intre în propria curte, dar a fost înjurată de o taximetristă. Experiența unei sătmărence

O sătmăreancă a postat pe pagina sa de Facebook un incident pe care l-a avut atunci când a vrut să intre cu mașina în propria curte. În fața porții, era parcată o mașină de taxi la volanul căreia se afla o șoferiță. Când i s-a cerut să mute mașina, taximetrista ar fi răbufnit.

În spatele femeii care voia să parcheze s-a făcut o coadă de câteva mașini, însă taximetrisa, potrivit acesteia, părea să nu îi pese deloc.

„Astăzi vreau să fac vedetă această “doamnă” […] , care atunci când i-am dat de știre că doresc să intru în propria mea curte cu mașina, intrare pe care ea o bloca, nu doar că a refuzat să iși tragă mașina în stânga sau în dreapta unde avea loc, dar a și răbufnit și m-a luat la p*** mai pe românește că aș fi nesimțită și neînțelegătoare că ea trebuie să preia clienta care avea bagaje.
Cu viteza melcului turbat (adică cu încetinitorul), doar așa…de ciudă, a pus bagajele clientei în portbagaj și m-a mai apostrofat de câteva ori cum că sunt nesimțită că tot claxonez, asta după ce eu blocam deja strada, pentru că nu puteam intra în curte de nesimțirea și aroganța ei de a-și muta mașina.
“Dragă” doamnă cu voce de bărbat, ai avut noroc că nu am mai chemat poliția locală și asta doar din respect pentru ceilalți participanți la trafic, cărora le blocam eu deja strada și a clientei pe care tocmai ai preluat-o, care nu avea nici o vină că tu ești o specie umană rar întalnită, lipsită de scrupule, bun simț și respect”, a postat femeia pe pagina ei de Facebook. 
 

3 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Fără supărare, dar trebuia chemată poliția. Că aceste specimene nu pricep altfel. Și poliția rutieră are ac de cojocul lor, problema ar fi să ajungă la timp și să nu dispară între timp duduia cu pricina. Eu nu aș fi blurat mutra ei de vacă nesimțită, asta ca și reclamă negativă. Că dacă așa se comportă în situația dată vă dați seama cum conduce. Ea, vaca vorbitoare, stăpâna șoselelor sătmărene. Oare poliția nu se poate autosesiza???
    PS. Data viitoare sugerez ca măcar să se prefacă că sună la 112. Să vedeți ce viteză ar prinde atunci karatista asta numai din gură!
    PS2. Odată am circulat la Satu Mare cu taxiul. Șoferul s-a comportat ca un animal veritabil la volan. I-am cerut să oprească, am plătit cursa cât a făcut până atunci și i-am zis (asta ca să știe) că am să chem altă mașină până la destinație. Că nu înțelegea că de ce îl opresc. Nu de alta dar pe 200 m a realizat atâta contravenții grosolane că am zis că nu vreau să fiu în mașina condusă de el.

  2. Dani Răspunde

    Lasa ca rezolva Fanea cu o sanctiune “doamna” ! Asa-i Sefu?

  3. pop ioan Răspunde

    Pina sosea politia , duduia disparea , Din pacate taximetristii fac ce vor pe sosele , opresc unde vor sau le zic pitipoancele ,dupa care mai fac si gura.Nu va pati nimic din partea patronului doar patronul traieste pe spinarea angajatei (soferului).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.