Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Adrian Cozma, atac la ministrul Sănătății: Un incompetent. Investițiile în spitale sunt în pericol

Deputatul PNL Adrian Cozma îl atacă pe ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, și le cere social-democraților ca la rotativa guvernamentală ,,să propună pe cineva mai priceput”. ,,Investițiile în spitale prin PNRR sunt în pericol”, mai spune Cozma.

Redăm, mai jos, declarațiile făcute de deputatul Adrian Cozma:

,,Incredibil! Există un ministru mai incompetent decât Petre Daea: Alexandru Rafila. Ieri, ministrul Ralifa delira spunând că nu avem deficit de medici, ci că nu sunt bine ”distribuiți”. Azi aflăm că face praf și țăndări Planul Național de Prevenire și Combatere a Cancerului. A ”rezolvat” și criza medicamentelor generice – nu se mai găsesc deloc. Investițiile în spitale prin PNRR sunt în pericol. La interpelările parlamentare nici nu se sinchisește să răspundă.

A refuzat să-mi răspundă dacă are de gând să facă ceva pentru asistența medicală dentară, deși acest domeniu este deficitar în România. Să sperăm că la rotativa guvernamentală, colegilor din PSD li se face milă de România și propun pe cineva priceput și de bună-credință la Ministerul Sănătății”.

3 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Look who’s talking! Dar cu prețurile la carburanți și cu intervenția asupra lui cum rămâne? Câți ani mai trebuie să așteptăm, p@p@g@l cu diplomă? Gata acum că nu mai ține placa maghiară ieșim cu altceva?

  2. micutu Răspunde

    Vezi bine. i-ti dai seama, toti sunt prosti, numai el le stie pe toate…

    • Jozsi Răspunde

      Nu știu dacă toți sunt prosti dar tu… sigur ești;
      “Îți” se scrie împreuna, dacă nu ai fi prost ai sti…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.