Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

FOTO. Cum s-a produs accidentul din Orașu Nou. O tânără (26 ani) a ajuns la spital

La data de 30 mai, polițiștii din cadrul Compartimentului rutier Negrești-Oaș au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea Orașu Nou Vii.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, o tânără, de 26 de ani, din aceeași localitate, deplasându-se pe DJ 109 I din direcția localității Orașu Nou Vii spre Orașu Nou, într-o curbă la stânga, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul autoturismului, și ar fi intrat în coliziune cu un copac aflat pe partea stângă a sensului de mers.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a tinerei, aceasta fiind transportată la UPU Negrești-Oaș pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare. Tânăra a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

În cauză verificările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Sursa: IPJ Satu Mare


2 comentarii

  1. Coica Răspunde

    Adica va primi dosar penal ca sa lovit singura?
    nu e destul masina distrusa si ca a ajuns la spital?
    Intleg, trebuie sa fiim responsabili da era o simpla greseala. Da de ce sa nu-i facem dosar?
    Cu cat mai geu ai loc de munca cu ata mai greu platesti si taxe la stat.

  2. altu fără bmw Răspunde

    Amu’ amețita a încurcat pedala de gaz cu frâna. Pe dinafară nu știu dar pe dinăuntru biztoș e blondă veritabilă. Și nu e prima din păcate. Bine că nu s-a ciocnit cu careva frontal că se putea și aia. Vezi accidentul celălalt din Oradea. Cine știe și acolo ce a făcut în timpul condusului tanti? Am văzut eu și din aia că la 100 la oră s-a întors după telefon care suna pe bancheta din spate în poșetă. A și făcut mașina zob. Nu sunt misogin dar unele șoferițe cam lasă de dorit la capitolul judecată la volan, consecințele acțiunii sau de conducere preventivă. Dar tot așa sunt și multe femei care conduc ireproșabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.