Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

,,Afacere” cu căciuli BMW și Audi. Sătmăreanul a crezut că dă lovitura, dar poliția l-a ”liniștit”

Un sătmărean a pus la vânzare mai multe căciuli contrafăcute, ce aveau aplicate sigle ale unor diferite mărci cunoscute. Produsele erau achiziționate din mai multe magazine din Capitală, iar bărbatul a crezut că va începe o afacere profitabilă, însă nu a avut noroc.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul a comercializat, în Negrești-Oaș, mai multe produse având inscripționate mărci diferite (BMW, Audi), creând un prejudiciu titularului mărcii.

Concret, bărbatul a fost identificat oferind către public, spre vânzare, mai multe căciuli sport inscripționate cu diferite mărci, printre care BMW și Audi. Fiind audiat în calitate de suspect, acesta a declarat că produsele au fost achiziționate din mai multe magazine din București, cu suma de 20 de lei bucata.

Bărbatul a rămas fără căciulile pe care voia să le vândă, toate produsele fiind confiscate.

9 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Vezi tu ce e la Ocskapiac.

  2. eeuovikaseuu Răspunde

    O căutare deschisă a partenerilor sexuali în orașul tău și în funcție de interese, totul este anonim și gratuit deocamdată. Lucru foarte tare, folosește —-> paply.org/kiska

    • Gheorghe Răspunde

      Mai da rău ați ajuns de cersiti și pe portal…..pai voi căutați parteneri sexuali aici?….mare greșeală.Io zic ca va puteți voi calari unul pe altul,sau unii pe alții,chiar si plozii vostri daca aveți,folosind tot ce este tare și tot ce este gaura la voi bineînțeles.Scroafe și putori…..marș la cocină.
      Portalsm,faceți și voi parte din gașca de nebunoci sau ați lăsat reclama pentru un pumn de galbeni.Rusinicaaaa…..

  3. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Numai întreb. Ați descoperit apa caldă și mersul pe jos? Sau deja prea bătea la ochi? 😵😵😵😵

  4. Feri Poter Răspunde

    Bravo,asta da captura !!Cu ocazia asta s-a terminat cu specula si evaziunea in Romania !!Au anihilat cea mai mare retea de caciuli din europa.Prejudiciul de 200 lei adus firmelor Audi si BMW fost recuperat si virat in contul acestor firme.Austriecii si-au dat acum seama cat suntem de seriosi iar integrarea Romaniei in Schengen e ca si rezolvata.

  5. Valahu Răspunde

    @Feri ok gata cu evaziunea nici tigi tigi nu mai auzim prin piata.🤣

    • H&R Răspunde

      Cine-i surd, nu aude. Dar poate ca se preface ca-i surd.

      • bigbrother Răspunde

        @H&R, ba eu intuiesc că așa e mai comod. Unu la mână se bifează o acțiune, doi la mână 99% sunt șanse să nu fie deranjați anumite ….. știi tu ce. E deja clasică treaba. Ca și baba evazionistă cu pătrunjelul. Iar lângă babă vând nestingheriți alții țighi-țighi.

  6. vadimT Răspunde

    vara caciula?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.