Ultima actualizare: azi, 19:43

Locale

Aquapark ultramodern, cu hotel și zone de relaxare, în Odoreu. Proiectul, prezentat ministrului de Investiții

Comuna Odoreu ar putea să aibă un ștrand ultramodern, dotat cu servicii la cele mai înalte standarde. Proiectul denumit Bază de agrement – Aquapark Odoreu este unul de anvergură și i-a fost prezentat ministrului Investițiilor și Fondurilor Europene, Marcel Boloș.

Ministrul Investițiilor și Fondurilor Europene, Marcel Boloș, s-a aflat, luni, în localitatea Odoreu din județul Satu Mare, acolo unde a făcut cunoștință cu ambițiosul proiect demarat de Primăria Odoreu. În cadrul întâlnirii au fost purtate discuții în vederea identificării unei surse de finanțare pentru construirea Aquaparkului.

Proiectul ar urma să fie dezvoltat pe terenul unei foste ferme din Odoreu, teren de șase hectare.

Aquaparkul ar dispune, pe lângă piscine termale și piscine acoperite, de parc de tobogane, baie tropicală, spații de relaxare pentru copii, zone de evenimente, alei, hotel de patru stele și o parcare cu panouri fotovoltaice.

“Parcarea de la intrare va fi acoperită toată cu panouri fotovoltaice şi va produce energie pentru această investiţie. Apoi avem zona de recepţie, care conţine piscină, piscină acoperită, wellness şi restaurant cu toate serviciile. E în formă de romb, dar poate suferi modificări, încă nu este bătută în cuie. Propunem trei hoteluri de 4 stele, care nu intră în proiect. Ele vor fi oferite spre concesionare dacă noi reuşim să facem investiţia. Avem zonă de tobogane exterioare, zonă de relaxare şi spaţii speciale pentru copii, cu fântâni arteziene şi jocuri”, a spus Dumitru Pop.

Primarul a mai prezentat proiectul care prevede încălzirea clădirilor administraţiei locale cu apă termală, dar şi proiectul de regenerare urbană care prevede piste de biciclişti între Satu Mare şi aquapark, crearea de zone verzi şi construirea de terenuri de sport în Odoreu şi Mărtineşti.

Ministrul Marcel Boloş a ţinut să felicite adminsitraţia locală pentru proiectele pe care le are.

“Trebuie să vă felicit, aveţi proiecte foarte frumoase aici în Odoreu. (…) Aveţi toate şansele. La zonele tematice pentru copii să nu vă zgârciţi la echipamentele pentru copii, ele cu cât sunt mai abundente, cu atât creşte atractivitatea. Am văzut la Beclean un loc de joacă lângă un centru de reintegrare socială şi face cât toate investiţiile de acolo. Copiii îi aduc pe părinţi, nu pot fi refuzaţi”, a spus ministrul.

9 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Și titlu la poza din articol: “Primar din județ arătând ministrului încă al investițiilor cu machete color că merită să-ți schimbi partidul de câte ori ți se oferă șansa pentru niscaiva avantaje de orice fel. Că până la urmă tot în picioare cazi.”

  2. SupoziTHOR Răspunde

    Băgăciosul de supozitor ce merite are?

  3. Gheorghe Răspunde

    No bine măi rautaciosilor.Daca face nu-i bine,dacă nu face iar nu-i bine.Daca o vrut omu a facă o balta unde sa se scalde gâștele și ratele de la asociația fermă avicolă româno-maghiara,rusa,ucraineana,etc,etc ca semn al prieteniei între popoarele vecine,prietene și surori intr-ale credinței.
    Ce invidioși sunt oamenii.Ce orătănii nu au suflet?ba da și ne da oua,carne și căcat numa bun de pus la plante ca să crească mai mari.O sa facă concurență la unul(prietenii știu cine-i)🤪🫠 care vinde găinar la miligram.Investiti mai politicienilor nu vă mai uitați în gura lumii,investiți ca nu dați de la voi.Țâța de muls a boborului nu ințearca niciodată,numa dacă nu o mulgi(ca și la vaci)numai atunci ințearcă.

    • ecologist Răspunde

      E copilul de suflet al primarului proiectul aista ca să nu spun altfel. Dar cred că înțelegi, nu? E de pe vremea când încă era pesedist de pesedist cu ștate vechi în branșă. Cu părculețul cu barca, cu pescuitul etc. Adică cum ar veni balta primarului. Aia e proiectul transfrontalier care l-a făcut deja. Ba mai mult în capul lui există pe acolo ascuns pe undeva și lotuși pitiți printre tufe și filoane de apă termală care stau să străpungă scoarța terestră numai de dragul lui. Ce priveliște! Foarte serios îți zic astea. Că le zicea pe astea în public deja acuma 20 de ani fără nici o reținere. Degeaba le zicea omul de specialitate că Nuphar lutea nu e lotus și pe deasupra e ceva destul de comun în zonă (e full Turul cu planta aia galbenă pe apă) că el le știe mai bine! Că de aia a fost ales primar, nu? No ăștia sunt conducătorii. Dar drept vorbind tot e bine dacă va face ceva cu terenul ăla că stă cam degeaba și nelucrat. Că ar fi cam prea aproape de aquaparcul existent nu cred că-l interesează. Să avem despre ce vorbi ca să avem ce promite boborului. Ca în cazul proiectului fără sfârșit și cam fără sens numit și Luna Șes. Altă minune și aia.

  4. Eu Răspunde

    Pentru ce ? Avem un Aquapark in Satu Mare la aprox. 12km de Odoreu! Toates facuten acolo ,numai acest Aquapark mai lipseste? Cei din Odoreu ce zic?

    • un cunoscător Răspunde

      Acelasi primar a vrut acum vreo 20 de ani sa faca oras din Odoreu. Nu stiu cine a reusit sa-l calmeze.

  5. satmarean Răspunde

    O sa vedem la alegeri. A asfaltat si Martinestiul, ramane primar pana la pensie.Bravo lui ca nu i-l alegeti voi labagii din Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.