Ultima actualizare: azi, 09:58

Locale

Auto & Moto Expo – prima ediție la Satu Mare. Modele noi și tehnologii de ultimă generație

Sub egida Expo Industry Satu Mare, SkyLine Events adună laolaltă profesioniștii și pasionații de autoturisme, motociclete și autoutilitare pentru că în sfârșit se va organiza prima ediție Auto & Moto Expo Satu Mare, un eveniment mult așteptat atât pentru organizatori, cât și pentru participanți și expozanți.

 Așa cum bine știți deja, Cei de la SkyLine Events și Expo Industry Satu Mare organizează aproape lună de lună evenimente de tip târguri și expoziții în județul nostru, scopul principal fiind acela de a pune lumina pe networking între profesioniști și informare pentru pasionații diferitelor domenii, de la cel agricol, trecând prin industria de fabricare a mobilei și până la domeniul tehnologic.

Auto & Moto Expo Satu Mare 2023 reprezintă un real suport pentru redresarea industriei auto-moto, iar prin prisma acestui eveniment dorim să maximizăm vânzărilor și să întărim prezența pe piața autohtonă. De asemenea, dorim ca evenimentul să fie principalul punct de întâlnire și interacțiune al profesioniștilor din domeniul auto-moto, dar și al pasionaților industriei”, spune Bura-Maksay Istvan-Peter, organizator.

Modele noi, tehnologii avansate de ultimă generație

 Cu prima ediție Auto & Moto Expo Satu Mare, organizatorii își propun să aducă în prim plan cele mai noi modele și tehnologii de ultimă generație din industria de auto-moto.

„Desigur că această expoziție este de fapt un eveniment dedicat atât pasionaților de mașini, respectiv profesioniștilor de pe piață, cât și publicului larg care dorește să se informeze despre modelele recente și nou apărute pe piață”, mai spune organizatorul principal.

Așadar, scopul evenimentului este, printre altele, lansarea de produse noi în vederea identificării nivelului de satisfacție al clienților, încheierea unor contracte comerciale noi pentru furnizorii-expozanți și potențialii clienți vizitatori, precum și cu scopul de a crea posibilitatea interacțiunii directe între vânzători și clienți. Totodată, se dorește identificarea potențialii furnizori, a unor subcontractanți, reprezentanți, importatori și distribuitori.

Cine pot fi expozanți?

 Tematica Auto & Moto Expo Satu Mare 2023 va aduna laolaltă expozanți din următoarele sfere de activitate legate de industria auto-moto:

– Autoturisme de oraș şi teren, dar și autoturisme clasice;

– Autovehicule hibride și electrice;

– Autoutilitare uşoare și grele (camioane, remorci etc);

– Motociclete, scutere, biciclete şi accesorii;

– Echipamente şi utilaje pentru service-uri, vopsitorii şi spălătorii auto;

– Mass-media de specialitate și ONG-uri din domeniu;

– Societăţi de leasing, de asigurare, instituții bancare.

Așa cum v-ați obișnuit deja, organizatorii târgurilor și expozițiilor derulate sub egida Expo Industry Satu Mare pregătesc și un program cultural-artistic: DJ și concerte cu trupe și soliști care vor susține recitaluri rock și blues, precum și muzică populară și muzică de petrecere cu formații românești și maghiare. Programul cultural-artistic va fi un adevărat deliciu pentru toate tipurile de public și programul zilelor de 9-11 iunie se arată astfel:

Vineri 18.00-23.00 DJ Party
Sâmbătă 17.00-17.45 Geso
  18.00-18.45 Arny
  19.00-19.45 Ionuti Hantig
  20.00-20.45 Dorka&Máté
  21.00-21.45 Trupa ABEL
  22.00-23.45 DJ Mentol
Duminică 17.00-17.20 Andrei
  17.25-17.55 Alexandra
  18.00-18.45 Erick
  19.00-19.20 Lara Pfau
  19.25-19.55 Lavinia Pop
  20.00-20.45 Henrik
  21.00-21.45 The Phoenix SM
  22.00-23.30 DR BRS

Locația evenimentului: Parcarea Shopping City Satu Mare de pe Drumul Careiului nr 17-19;

Când se va desfășura: 9-11 iunie 2023, program expoziție între orele 12.00-22.00;

Deschidere oficială: 9 iunie 2023, ora 15.00;

Partenerii evenimentului: Țiriac Auto – Mercedes Benz, Skoda, Volvo, Hyundai, Mitsubishi.

Companiile interesate pot lua legătura cu organizatorul principal al evenimentului, dl. Ing. Bura-Maksay Ștefan-Petru, la numărul de telefon 0744.977.846 sau la adresa de e-mail [email protected]  pentru alte informații și detalii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.