Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Bursa locurilor de muncă la Satu Mare. Sătmărenii, chemați să-și găsească de lucru

Vineri, 12 mai 2023, începând cu ora 09.00, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare organizează Bursa Generala a Locurilor de Muncă pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de munca. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor Satu Mare.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să se reorienteze profesional.

Participarea la bursă va oferi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă posibilitatea de a obţine un loc de muncă sau de a obţine informaţii suplimentare, referitoare la cursurile de formare profesională derulate de către Agenţie, la facilităţile acordate în cazul angajării şi la ocuparea unui loc de muncă în străinătate prin intermediul reţelei EURES.

De asemenea, agenţii economici vor putea obţine informaţii despre măsurile de stimulare a ocupării forţei de muncă de care pot beneficia angajând persoane înregistrate în evidenţele Agenţiei.

Agenții economici, interesati să participe la bursă, sunt asteptati să ne contacteze pană pe data de 11 mai 2023 sau să depună ofertele de locuri de muncă, pe adresa de e-mail [email protected], în care să specifice optiunea participarii la bursă si numărul locurilor de muncă vacante de care dispun, precum si meseriile corespunzătoare acestora.

Informaţii suplimentare se pot obţine şi la numerele de telefon: 0261770237, fax. 0261770238.


Sursa: Comunicat de presă AJOFM Satu Mare

9 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    He,he,he mai da unde sunt acele ,,sute care asteapta la poarta””cum le placeau parvenitilor sa ameninte pe cate unul altul(dintre muncitori)care aveau curajul sa-si cera drepturile banesti si nu numai?Au disparut?!!Mergeti si aduceti asiatici,africani si pe mama naibii sa va faca productie ca sa puteti sa va schimbati masinile si sa continuati sa vedeti lumea intrega pe sudoarea si minimul pe economie pe care il oferiti oamenilor.Veti ajunge sa va cacati pe voi si tot nu veti gasi meseriasi pe care sa-i exploatati la maxim.Si te mai miri ca tinerii nu vor sa munceasca pe mizeria de salar oferit de voi?Bravo lor,nici sa nu munceasca,sa mearga la buget,la stat,in armata politie,pompieri,spitale etc,etc si oriunde se poate numai sa nu vina la mila voastra mai nesatuilor.Dupa o viata de munca in croitorie si ,,la patron”merg oamenii in pensie cu 1300…1600 de lei….nerusinatilor si nesimtitilor care va bateti joc de oameni.Parvenitule ada-o pe ma-ta si pe tac-tu sa roboteasca…..la salariul minim pe econo..muie.Si in urma cu vreo doua saptamani era ceva bursa a locurilor de munca,…cautati,cautati,asa,asa sapati mai adanc insistati poate pica ceva in plasa….he,he,he….ciuca icitoiu,canci,nimic….nu vrea nimeni munca….
    Cica ,,oferim locuri de munca”facilitati”masa calda,caca pisu….abureli,faci suplimentare si te imbogatesti la patron!!!Pai normal ca vei castiga mai mult ca doar si muncesti mai mult si iti distrugi sanatatea de nu mai esti bun de nimic beneficiind de ,,facilitatea” de a munci in plus pentru o leafa de mizerie.
    Despre drepturi sindicale,canci,ciuciu,NU AI DREPTURI DECAT DPEPTUL DE A MUNCI!!!!Mucles nu-ti convine pleaca,mars afara…asa procedeaza parvenitii satmareni.

  2. bigbrother Răspunde

    @Gheorghe, hai să-ți zic un banc. Doi patroni vorbesc între ei.
    “- Tu ți-ai plătit oamenii?
    – Păi nu prea de vreo 3 luni. Și tu?
    – Nici eu de vreo 2. Dar mai vin ai tăi la lucru?
    – Mai vin că tot îi aburesc cu plata.
    – Știi ce ar trebui să facem? Să le punem să plătească bilet de intrare ca la muzeu sau la cinema! Ce mama mă-sii de treabă!”
    Apoi ne mai mirăm că fuge toată lumea mâncând pământul din județ dar și din țară?

  3. Corneliu Borota Răspunde

    In industria usoara , cum sunt firmele ( SIHA , EUROPRIMA , MODEPRIMA, WILBURG , OTTO HERMAN, YOUTEXTIL, CLASSTEX ) sunt muncitori din srilanca , banglades, india , nepal , etc. Patroni acestei firme mai bine platesc 3000 lei net + cazare + regie + 3 mese pe zi si transportul pt. muncitori straini care mai de care , decat sa plateasca pe muncitori autohtoni si sa creeze o scoala de ucenici pt. tineri .
    Calitativ lucreaza mult mai prost …dar nu conteaza.
    Bravo dragi patroni …puteti sa va mandriti cu calitatea proasta ,facuta de niste migratorii infometati .

  4. Dragos Răspunde

    Muncitori migranti a lucrat si la GP SOFA . a mai ramas 5 , restu cam 30 ,a fugit ilegal in europa occidentala unde poti castiga 2400 euro net pe luna .

  5. Florica Răspunde

    si din siha multi au plecat ilegal in occident
    au disparut de pe o zi la alta

  6. Satmarean1 Răspunde

    @Gheorghe. Mare adevar spui.

  7. eeuovikaseuu Răspunde

    O căutare deschisă a partenerilor sexuali în orașul tău și în funcție de interese, totul este anonim și gratuit deocamdată. Lucru foarte tare, folosește ——–> paply.org/kiska

  8. Satmarean Răspunde

    Dacă nu va place la patron de ce mai stati ?? Stiti numai sa criticați dar de ce nu va faceți voi firma si sa angajați voi oameni si sa-i plătiți asa cum vreți?? E simplu. Pt ca pt asta trebuie scoala, munca și bani. Si nu in ultimul rand nervi ca sa poți lucra cu toți deștepții. În tara asta e acum democrație. Dacă nu-ti convine NIMENI nu te obliga sa stai. Du-te în alta parte. Sunt oferte de munca cat China.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.