Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

Obsedat de fosta iubită, un sătmărean a terorizat-o pe femeie luni la rând. Polițiștii l-au reținut

La data de 4 mai, în urma verificărilor efectuate, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare au constatat faptul că un bărbat nu ar fi respectat măsurile dispuse printr-un ordin de protecție provizoriu, creându-i o stare de temere fostei sale concubine.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că, în perioada februarie-martie, bărbatul, de 34 de ani, din localitatea Tășnad, și-ar fi urmărit fosta concubină, de 46 de ani, în mod repetat, până în proximitatea locuinței sale din Satu Mare și a locului de muncă, nerespectând astfel obligativitatea păstrării unei distanțe minime de 150 de metri față de aceasta.

Totodată, bărbatul ar fi apelat-o în mai multe rânduri pe femeie, creându-i o stare de temere.

În urma materialului probator administrat, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind depus în Centru de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, hărțuire și nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție.


Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Niciodată nu ii înțeleg pe acei bărbați care aleargă după femei mai în vârstă decât ei….auzi cu 12 ani mai bătrână și el aleargă după ea în loc sa se bucure ca a scăpat de ea.Mai fr…re da crezi ca altele nu au ce are ea?….Amu stai pe tușă și freacă mâțu ca femeia te lucrează de nu te vezi.

  2. brekingnius Răspunde

    Citește de aici o parte din articol din alt ziar și vei înțelege. Că unii se pare că totuși reușesc să practice mai decent meseria față de ce face porkarseme. Adică în cazul de față în cazul protagoniștilor brekingnews-ului lui pește prăjit unde nu este nu ai de unde să mai ceri! Ce pretenții să ai ???? România needucată – România lucrului prost făcut. Dar drept de vot au și ei!!!
    Conform informațiilor PresaSM, cei doi locuiesc împreună de peste 17 ani și au zece copii, cel mai mare fiind de 16 ani. Doar că – spune femeia – bărbatul este foarte gelos, deși nu ar avea motive. Certurile s-au ținut scai de cei doi, dar femeia nu a cerut niciodată emiterea unui ordin de protecție.
    Acesta a explicat de ce a recurs la acest gest: ”Pe la ora 4.00, noi având același cont de Facebook, ne-a intrat o notificare. Dar el nu știe scrie și nu știe să citească, așa că nu a înțeles, crezând că am primit un mesaj de la un alt bărbat. Copiii au început să plângă, iar băiatul mare i-a spus că e o notificare, nu e mesaj de la un alt bărbat. De nervi, a distrus router-ul, ne-a lăsat fără internet.
    (…) A vrut să mă strângă de gât, moment în care am luat cuțitul și l-am împuns de frică. Apoi mi-a dat 200 de lei și mi-a spus să dispar. Dar s-a răzgândit, mi-a cerut banii, și a sunat la Poliție. El a fost foarte violent și în trecut, și copiii știu, care sunt de partea mea. Și copiii au fost loviți pentru că se băgau în apărarea mea. (…) Acum s-a emis un ordin de protecție. Eu stau într-o casă și el în altă casă. Nu am vrut să îl împung, regret, trebuia să reacționez altfel”. 😵😱🤮

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.