Ultima actualizare: azi, 22:15

Naţionale

Casieră condamnată la închisoare pentru că nu a scanat toate produsele unui client

O casieră din Suceava a fost condamnată la un an și șase luni de închisoare cu suspendare pentru că nu a scanat toate produsele de pe bandă, titrează Digi24. Femeia s-ar fi înteles în prealabil cu un client astfel că, din totalul cumpărăturilor de aproape 650 de lei, bărbatul a plătit doar 87 de lei, informează jurnaliștii de la Știrea Sucevei.

În baza unei înțelegeri avute anterior, casiera i-a scanat clientului doar parte dintre produse. Astfel că, din totalul de 649 de lei, cât costau produsele puse în coș, bărbatul a avut de achitat pe bon doar 87 de lei.

Când a vrut să iasă din magazin, clientul a fost oprit de agenții de securitate. În urma comparării produselor cumpărate cu cele achitate, oamenii legii au descoperit furtul. Bărbatul a achitat diferența de bani. Chemată de manager, casiera, în vârstă de 48 de ani, a recunoscut că îl cunoaște pe client și că nu i-a scanat intenționat toate produsele, scrie sursa citată.

În urma procesului din instanță, femeia a fost condamnată la un an și șase luni de închisoare cu suspendare pentru delapidare. Și clientul a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare și 60 de zile de muncă în folosul comunității pentru furt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.