Ultima actualizare: azi, 10:59

Locale

Centura Satu Mare: Ce trebuie să facă persoanele care nu au primit încă despăgubiri. Anunțul prefectului

Persoanele care nu au primit încă despăgubiri după finalizarea Centurii municipiului Satu Mare sunt rugate să se adreseze autorităţilor în vederea soluţionării acestei situaţii, a anunţat prefectul Radu Roca, luni, într-o conferinţă de presă. Este vorba în special de proprietarii pe ale căror terenuri au fost construite drumurile adiacente.

,,CNAIR anunţă toţi titularii care justifică un interes legitim asupra terenurilor afectate de amplasamentul investiţiei, situate în UAT Satu Mare şi Ardud, că în perioada 29 mai – 17 iunie, să depună, în temeiul legii, secretarilor primăriilor cererile sau opţiunile cu privire la acceptarea cuantumurilor despăgubirilor propuse şi copii legalizate ale documentelor doveditoare, iar începând cu data de 29 mai se vor desfăşura lucrările comisiilor constituite la nivelul unităţilor administrativ teritoriale Satu Mare şi Ardud pentru analiza cererilor şi documentelor în vederea emiterii hotărârii de acordare a despăgubirilor. Este un anunţ foarte important”, a anunţat prefectul Radu Roca.

Centura municipiului Satu Mare a fost deschisă integral traficului rutier în data de 8 iulie 2022.

6 comentarii

  1. Rares Bogdan Răspunde

    In 30 de zile!

  2. Mae Răspunde

    Clasa politica egal mafie .

  3. vadimT Răspunde

    cosma rezolva. dai 30% pt partid si e gata!

  4. Putin Răspunde

    SĂ BLOCHEZE DRUMUL!!!!

  5. Gerula Răspunde

    Persoanele care “nu au primit inca despagubirile” adica nimeni nu a primit inca nici o despagubire, deși terenurile lor au fost expropriate in luna iulie 2017, pot sa se adreseze instantei pentru a-si gasii dreptatea acolo in fata acestui abuz grosolan al Statului Roman, durata procesului cu tot cu recursul facut de CNAIR la Curtea de Apel Oradea dureaza intre minim doi si trei ani, dar macar asa pot sa isi obtina o despagubire mai apropiata de valoarea adevarata a terenurilor expropriate nu cei 10 lei promisi in 2017 si acordati in 2023 (daca ii vor primii) care astazi nu mai valoreaza nici 5 lei in banii de azi…
    Mult success.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Stai ca bine ca nu se spune ca sa depuna din nou cerere cu tot ce trebuie si bineinteles in dosar cu sina! Statul numai demostreaza ca e cel mai mare hot posibil in zona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.