Ultima actualizare: azi, 11:57

Locale

FOTO. Au fost montate scenele pentru Zilele Orașului Satu Mare! Pregătirile sunt în toi

Au fost montate scenele pe care vor urca artiștii ce vor concerta de Zilele Orașulu Satu Mare. Cele două scene au fost amplasate în Piața 25 Octombrie și pe Pasajul Corneliu Coposu.

Pregătirile pentru weekendul care se anunță a fi unul deosebit sunt, astfel, în plină desfășurare. Scena principală a fost montată în Piața 25 Octombrie, iar scena secundară, mai mică, a fost montată pe Pasajul Corneliu Coposu.

Anul acesta, Zilele Orașului vor avea loc în perioada 26-28 mai, iar pe cele două scene vor urca mulți artiști de renume din România, precum: Irina Rimes, Carla’s Dreams, Andia, Halott Penz, Shift, Direcţia 5, Edda, Holograf.

Citește și:

4 comentarii

  1. Cosma Răspunde

    Unde sa mi legh calu ? Primar prost.

  2. Pișta Răspunde

    Mă Gabor, iară n-om avea artificii?
    Nici drone?
    PLM de fricoși, la Suceava, mult mai aproape de război, s-au ținut și artificii și spectacol de drone!
    Dar după roma buli de duminică din Kossuth kert n-o mai rămas bani și pentru artificii și drone!

  3. Ion Budai Deleanu Răspunde

    Iarăși vine Țiganiada varianta 2023 de Satu Mare? Numai întreb că atunci mai bine mă pun pe weekend la adăpost. Și-mi fac rezervă la mici și bere și mi le fac în curte. Că e mai igienic, mai ieftin și mai sigur. Sugereze asta la toți.

  4. Anonimă Răspunde

    Iar au amplasat ăștia scena principală aiurea! Va fi îmbulzeală la Irina Rimes și Carla’s Dreams, la câți fani au! Domnu’ primar, sau cine se ocupă de aranjamente, chiar nu are minte deloc?? Chiar vreți să se calce oamenii în picioare? Cum era scena până înainte de COVID, era perfect! De ce schimbările astea idioate? Rușine…nu vă gândiți deloc nici la artiști nici la public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.