Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Descoprire macabră în Negrești-Oaș. Doi concubini găsiți morți în apartament

Descoperire macabră în orașul Negrești-Oaș din județul Satu Mare. Doi concubini au fost găsiți morți în apartament de către pompieri. Vecinii au sunat la 112 după ce aceștia nu ar mai fi răspuns la telefon de câteva zile, iar lumina din apartament era aprinsă în permanență. 

După apelul la 112, la fața locului s-au deplasat polițiștii, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, precum și pompierii, care au spart un geam al apartamentului, pentru a pătrunde în interiorul acestuia.

„La data de 1 mai a.c., în jurul orelor 22.00, polițiștii din cadrul Poliției Negrești-Oaș au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către o persoană despre faptul că doi vecini de-ai săi, care locuiesc într-un apartament, nu ar mai răspunde la telefon, iar lumina apartamentului ar fi aprinsă de câteva zile.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, precum și pompierii, care au spart un geam al apartamentului, pentru a pătrunde în interiorul acestuia.

Polițiștii au identificat o femeie de 57 de ani și un bărbat de 66 de ani, concubinul acesteia, care nu mai prezentau semne vitale.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că o scurgere provenită de la centrala de gaz ar fi cauzat intoxicarea celor două victime, survenind decesul acestora.

În cauză, nu sunt suspiciuni”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare pentru PortalSM.

Foto: ilustrativ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.