Ultima actualizare: ieri, 22:48

 

Locale

Donație pentru secția de Chirurgie a Spitalului Județean: „durere mai mică, recuperare mai rapidă, spitalizare mai scurtă”

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, secția Chirurgie generală, a primit, astăzi, din partea ROTARACT JUNIOR Satu Mare o donație în valoare de aproape 8.000 lei, sumă adunată urmare a campaniei ” O CANĂ DE FERICIRE”.

Donația constă în instrumentar pentru trusa de chirurgie laparoscopică a blocului operator, contribuind astfel la facilitarea intervențiilor chirurgicale minim invazive, recunoscute prin avantajele conferite actului operator și implicit pacientului: durere mai mică, recuperare mai rapidă, spitalizare cu durată mai scurtă.

10 comentarii

 1. Sandra Răspunde

  FELICITARI!

 2. Milițianul Răspunde

  Toate ca toate, dar ce caută Adi Foldi acolo, criminalul tatălui său sau a iubitei sale?
  Domnule Raț, aveți cuvântul….

  • Gheorghe Răspunde

   Militiene,ce cauta adi foldi acolo?Buna intrebare.Este la munca,in exercitiul functiunii.Prinde pe unul pe altul,il pune pe masa si incepe….hacuiala!!

   • ... Răspunde

    Ghiță, ești prost. Se referea la foldi, cel care era la volan când a făcut accident și a murit Paula Raț

    • Gheorghe Răspunde

     ….prost ești tu și cine te-a inscris la pășune,eu ziceam asa ca glumă mai balega de vacă!!!

     • c-block

      A fost ceva ședință de partid în teritoriu și nu a fost anunțat decât în cerc restrâns???? Adică să fie numai cine trebuie????

    • ... Răspunde

     Măi falsule. Nu e scris de mine. Văd că nu pricepi ce ți-am explicat. Îți vine rândul copile negreșit. Nu scapi. Mai ții minte ce ți-am zis ce pățești de continui asta????

     • ...

      Îmi place să i-o trag și să mi-o tragă gheorghe

     • ...

      Unul din binevoitorii mei este in coma in continuare. Ca de la atata rautate facuta pentru altii ….. s-a intors impotriva lui. Nu ma crezi dar tu urmezi. Apoi in coma poti sa ti-o tragi cu cine vrei. Asa ca continua. Eu nu mai am posibilitatea sa schimb ce s-a facut. Stiu ca ti se pare hazliu dar eu nu glumesc.

 3. Vivianne Răspunde

  Felicitari Rotaract!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.