Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

FOTO. 1 Mai la Satu Mare: Oamenii au încins grătarele pe malul Someșului. Petrecere și voie bună

1 Mai la Satu Mare. Mai mulți sătmăreni s-au adunat, luni, pe dig, în zona Micro 16, și au sărbătorit așa cum se cuvine Ziua Internațională a Muncii.

Atmosfera a fost întreținută de muzica ce a răsunat din casetofoane, mititeii au sfârâit pe grătare, iar paharele cu bere s-au ciocnit și ele în cinstea Zilei Internaționale a Muncii. Oamenii au profitat din plin de vremea bună, mulți dintre ei făcând chiar și plajă.

În timp ce adulții pregăteau mâncarea, copiii au jucat o miuță și s-au bucurat, la rândul lor, de soare și de iarba verde.

8 comentarii

  1. zoltan Răspunde

    un loc ideal pt picnic ,petrecem vara mult timp pe dig ,as avea o recomandare pt primarie o fantana sau cismea cu apa ar fi binevenita .

    • Dr. Who Răspunde

      E o idee rezonabilă asta cu sursa de apă, de fapt mi se pare ceva chiar foarte necesar dar îți spun eu că nu se va face. Că vezi tu și prin piață au fost desființate acele robinete care totuși mi se pare absurd. S-a zis că mulți mai ales săraci cară cu bidoanele apă de acolo și a explodat consumul de apă din cauza lor. Iar anul trecut când era ditamai seceta și căldura care a ținut luni de zile numai spre final s-a gândit careva să repună niște cișmele stradale în funcțiune. Cam atâta valorăm pentru ei. Apoi să vezi la anul promisiuni care mai de care!!!!!

      • Pistike Răspunde

        La piață făceau țiganii baie, risipeau apa plătită de la bugetul local!

    • Fasz Răspunde

      Sursa de apă este Someșul, pentru cei care nu vin cu apă îmbuteliată, în amonte de stația de epurare

      • Fasz Răspunde

        Și pentru mine în special aval de evacuare de la stație că apa aia are o așa izmă că te dă pe spate! Ce bună e!😘

  2. 3.14 Răspunde

    Foarte putini din pacate anul asta dar e frumos si asa. Mergeam si pe vremea odiosului pe dig, nu aveau toti gratare, se facea focul direct pe sol si se frigea slanina, avea un farmec aparte. La strand sticlele de bere erau asezate in butoaie mari cu cate o bucata uriasa de gheata, un rand enorm la mititei, toti mancau, beau si povesteau, bazinul olimpic era plin. Parca mititeii in farfuriile de carton cu mustar “lichid” aveau alt gust atunci…

  3. Scriitorul Răspunde

    La noul parc Cubic nu s-a putut amenaja astfel de locuri speciale?
    Parc făcut fără de cap, păcat!

    • bigbrother Răspunde

      Prevăd nu foarte curând ca la o acțiune pe temă a celor de la protecția consumatorilor vor fi treburi hai să zicem interesante. Asta referitor la calitate și la siguranță. Și atunci cine va fi de vină că se va închide de tot sau parțial. Mă gândesc că pentru lingăi numai cei care obiectează pe calitate și în nici un caz executantul! Acuma parcă și văd cum sare vreun cățel de serviciu că nu vrem dezvoltare sau că lucrarea este în garanție. Da măi, dar dacă careva își va rupe gâtul acolo?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.