Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

FOTO. Centrul Vechi, închis pe jumătate. Noi reguli de circulaţie!

Traficul rutier în Centrul Vechi al municipiului Satu Mare este închis în aceată dimineaţă. Porţiunea dintre Aurora şi Casa Albă a fost închisă complet traficului auto, în vreme ce porţiunea de la Casa de Modă până la Aurora a fost închisă temporar, până la pregătirea zonei. Poliţia Locală ridică maşinile parcate aici, urmând ca parcarea să fie desfiinţată şi să fie instituit dublu sens. În Muzeului de Artă şi a intersecţiei de la Catedrala Romanp Catolică au fost amenajate noi sensuri de circulaţie.

Proiectul privind reabilitarea Centrului Vechi al municipiului Satu Mare a intrat într-o nouă etapă. Urmează ca muncitorii să înceapă reabilitarea porţiunii dintre Casa Albă şi Aurora. Pentru pietoni a fost păstrată o porţiune de acces de 3 metri.

 

14 comentarii

  1. Putin Răspunde

    CU CE DREPT RIDICĂ JIGODIILE DE LA POLITIA LOCALĂ MAȘINILE????? ĂSTA E UN ABUZ DE CEA MAI JOASĂ SPETA!!!!! RUȘINE PRIMĂRIEI ȘI POLITIEI LOXALE SATU MARE TOȚI SUNT NIȘTE INCOMPETENȚII!!!

  2. Adrian Răspunde

    Na care-i treaba? Ai rămas pieton?

  3. cetatean platitor de taxe Răspunde

    Serios….!!!! Un abuz e rostul tau pe pamant sau macar in civilizatie! Inapoi in caverna cu cazanul tau cu tot!

  4. claudiu Răspunde

    Si foarte curand daca nu-ti platesti la timp amenda ramai si fara permis de conducere!

  5. Putin Răspunde

    Claudiu și îmi bag **** în toată politia și întreaga conducere a acestui oraș!!!

  6. Satmarean1 Răspunde

    Da in judecata daca crezi ca au procedat ,,ilegal”.

  7. Putin Răspunde

    ADP FACE BANI DIN ABUZ CA ÎNTOTDEAUNA!!!

  8. stela Răspunde

    Si care-s regulile de circulatie? Autobuzele pe unde circula? Unde sunt statii?Elevii in ce statii coboara?

    • Alice Răspunde

      Se circulă prin față pe la hotelul Dacia si apoi pe Ștefan cel Mare și se mai circulă în dublu sens si prin fața Catedralei Romano Catolice.

  9. bigbrother Răspunde

    Doar ne demonstrează incapacitatea celor care trebuie să ia niște decizii organizatorice la noi. Numai adu-ți aminte cum s-a desființat trecerea de pietoni așa temporar-definitiv la Burdea, într-o sâmbătă noaptea fără să fie anunțat sau gândește-te ce s-a întâmplat cu cei de la Sătmărel cu accesul din cauza centurii de ocolire. Ți când te gândești că totul este pntru mult trâmbița încjidere a centrului vechi???? Adică închidem o latură din trei, asta este marea pietonalizare??? S-a gândit oare cineva cum vor trece de traficul de la și așa f@t@ta colț de la Casa albă dinspre parc către centrul nou??? Câ va fi pistă de bicicliști acolo!!! Adică bicicliștii vor zbura peste mașini care circulă în ambele sensuri acolo acum????? Foarte interesant ce să mai zic! Că să te aștepți ca șoferul sătmărean le va da prioritate asta este basm curat. Că mulți nici la roșu nu reușesc să oprească.
    PS. Nu te obosi cu sesizări că orice le spui decizia este luată (proiect aprobat finanțat de UE și vor sări cu gura pe tine că periclitezi proiectul și banii atrași) și orice spui ricoșează din ei.

  10. Vodă Răspunde

    Felicitări pentru inițiativă, un pic de nou nu strică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.