Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

FOTO. A murit medicul Maria Fodor. A îngrijit mii de copii la Spitalul Județean Satu Mare

Doliu în colectivul Spitalului Județean Satu Mare. A murit medicul pediatru Maria Fodor, cea care a fost medicul copiilor născuți in Maternitatea Satu Mare, pe care i-a îngrijit cu profesionalism si iubire timp de 33 de ani.

,,Cu durere în suflet și regret anunțăm decesul celei care a fost doamna dr. FODOR MARIA (Pușa), medic pediatru in sectia Neonatologie din anul 1990 până azi. Un Om iubit de oameni. Un om care și-a trăit viata cu scopul de a face bine. Soție, mamă și medicul copiilor născuți în Maternitatea Satu Mare, pe care i-a îngrijit cu profesionalism și iubire timp de 33 ani. Doamna doctor Fodor a fost medicul căruia întreg colectivul SJUSM îi mulțumim pentru că ne-a oferit șansa de a o cunoaște, șansa de a învăța de la dansa meseria de medic si omenia. Dumnezeu să o ierte și să o primească în împărăția Sa”, a transmis conducerea Spitalului Județean Satu Mare.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

 

 

 

6 comentarii

  1. Linda Răspunde

    Sincere condoleanțe!
    Era o doctoriță adevărată!

  2. Alin Răspunde

    Un om devotat meseriei de medic, bunul Dumnezeu să îi așeze sufletul în rândul celor drepți!!!.

  3. Alin Răspunde

    Un om bun, modest și un bun profesionist, Dumnezeu să o aibă în paza sa!😔

  4. Anonim Răspunde

    Asta inseamna o profesie care te expune zilnic la stres, la nopti nedormite, la garzi prin spitale, fiind mereu cu gandul la pacientul care se lupta pentru viata, in cazul doamnei doctor chiar mai dificil, intrucat pacientii erau copii. Acum sa vina aia care zbiara pe aici cu medicii care nu isi fac meseria. Doamna dr. nu a apucat nici macar pensia, ca pensie speciala medicii nu au.

    • ... Răspunde

      Așa se duc unul câte unul și nu-mi place ce vine din urmă. Sincere condoleanțe. A fost printre puținii medici din județ care erau trup și suflet pentru meseria aleasă. Din păcate asta e situația.

  5. ovidiu Răspunde

    Sincere condoleante! A fost o doamna remarcabila! Dumnezeu sa o odihneasca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.