Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

FOTO. Accident cu cinci mașini și patru victime, în centrul Clujului. Sătmăreni, implicați

O mașină cu numere de Satu Mare a fost implicată, astăzi, într-un accident rutier în municipiul Cluj-Napoca. Accidentul a avut loc pe Calea Moților, în jurul orei 17.00, și au fost implicat cinci autoturisme.

Poliția Cluj a transmis faptul că un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Cluj-Napoca, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulație, acroșând un alt autoturism care circula pe banda a doua a sensului său de mers, iar acesta ar fi fost proiectat pe contrasens, rezultând în final avarierea a cinci autovehicule. Mașina cu numere de Satu Mare a fost una dintre cele cinci autoturisme avariate în urma incidentului.

În urma evenimentului, 4 adulți au fost transportați la spital pentru mai multe investigații de specialitate.

Niciunul dintre șoferi nu era băut sau drogat, potrivit polițiștilor.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intrvenit la accident, iar într-unul din acestea se aflau blocate două persoane. Astfel, a fost necesară utilizarea echipamentelor hidraulice din dotare pentru deblocarea ușilor și asigurarea accesului în vederea extragerii celor două persoane din autoturism, fără agravarea leziunilor suferite. Cei doi bărbați, de aproximativ 20 și 70 de ani, au fost preluați, după extragere, de către echipajele SMURD și SAJ și vor fi transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

 

2 comentarii

  1. Dan Răspunde

    Toți se cred piloți de curse în mașini exotice

    https://alfarentacar.ro/b-lamborghini-revuelto-a-fost-dezvaluit

  2. Satmarean 1 Răspunde

    In municipiu, ora 17 si la o schimbare de banda asa pagube? Ce viteza avea frate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.