Ultima actualizare: azi, 21:27

Locale

FOTO. Bănci și mese folosite la Sâmbră, încărcate în microbuzul școlar. Senatorul Zob cere explicații

Mai multe bănci și mese folosite duminică la festivalul Sâmbra Oilor au fost încărcate într-un microbuz școlar. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, senatorul USR Robert Zob cere explicații: ,,Cei responsabili ar face bine sa vină cu o explicație bună privind transportul de ieri la Sâmbră ale unor mese și bănci cu un microbuz școlar”, spune senatorul.

Redăm, mai jos, postarea senatorului Robert Zob:

,,La vremuri grele, soluții disperate. Cei responsabili ar face bine sa vină cu o explicație bună privind transportul de ieri la Sâmbră ale unor mese și bănci cu un microbuz școlar. Poate nu știu eu bine, dar scopul lor nu e nicidecum acela de a fi folosit în scopuri și interese proprii. Nu vă pot spune câte plângeri am primit în legătură cu transportul școlar al elevilor. De la elevi fără transport, la microbuze școlare vechi, care necesită schimbate pentru siguranța celor mici.

Eu chiar în luna decembrie a anului trecut depuneam amendamente la Bugetul de stat pentru achiziționarea unor microbuze electrice verzi destinate transportului de elevi din două localități din județul nostru (desigur, amendamentele au fost respinse). Desigur, nu acesta era scopul lor”.

40 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Ce te plângi papagalule,trebuia să iei masuri pe loc , că doar ești senator

    • Cazma Pampalau Răspunde

      El nu are nici un drept sa ia masuri!
      Bode – plagiaotrul – avea dreptul, dar n-a vazut!

    • Unu' Răspunde

      Ce trebuia sa facă idiotule….toată lumea comentează dar habar nu au atribuțiile unui senator

  2. USR PLUS (căcat) Răspunde

    USR plus ciuma poponarilor din Romania 🤮🤮

    • Cazma Pampalau Răspunde

      adevaratele ciume ale roamniei sunt pnl+alde – ciuma galbena si psd – ciuma rosie!
      haur is doar niste pampalai plaiti de rusi!

  3. osan Răspunde

    Din ce vad in poza pare primarul si vicele. Oamenii aceia au vru sa faca ceva frumos pentru toata lumea. Neomarcsistii astia sunt de groaza, dar o sa vedeti ca sunt multi din astia tunde frunza care vor putere sa faca cacatul praf.

    • bigbrother Răspunde

      Data viitoare urmeaza apoi sa duca borhotul la fiert tot așa? Apoi sa nu te plangi ca plodul tau s-a imbatat stand in masina de la plecare si pana la scoala. Si ca acum toata casa pute a palincie de la hainele lui. Bine? Si nici sa nu mai reclami ca masina e vai si amar de ea. Bine? Aia nu e pentru transportat asa ceva. Apoi daca printre doritorii de distractie nu gasesti unul asa mai potent si tocmai in Oas !!!! care sa puna la dispozitia primarului un vehicul apoi sa stii ca atunci am asa o parere cam proasta despre primar. De ce trebuie tot timpul sa acceptam astfel de lucruri? Voi nu vreti sa se termine odata misculatiile astea contra naturii? Stii ce pateste un primar de afara daca face asa ceva???? Si cine si mai ales cum deconteaza aceste cheltuieli cu carburantul/soferul/deplasarea??? Si daca facea un accident????? Sa vezi tu ITM si cei de la rutiera ii faceau un dosar penal de nu numai de toate frumusetea!!!! Inconstient!

    • Unu Răspunde

      Da da neomarcsistii, analfabetule

    • osan Răspunde

      Hm. Cică Karl Marcs? Parcă nu așa se scrie numele lui dar analfabet ce sunt nu-mi dau seama cum. HEPL.

      • Unu Răspunde

        Ești la 2 secunde de o căutare pe net. Dacă ești prost stai în banca ta și nu mai semnaliza

  4. Bogdan Andrisca Răspunde

    Nu vor fi date sanctiuni. Dacă ar îndrăzni, doamna inspector general ar fi data afara imediat de Adrian Cozma

  5. Ion Răspunde

    Problema la zob e ca sau pus doar din spate el vroia și din fata poponari din usr

  6. Flaviu Răspunde

    Bă adormitule ,ai înviat, până acuma ai dormit în bârlog fără o inițiativă,acum te dai mare justițiar…nu ți-ar fi rușine,eu in locul tau săpăm o groapă în pământ și îmi băgăm capul cu bălegar de oaie să intre ceva minte și inițiative in el,ai frecat menta 4 ani in senatul României fără nici un rezultat palpabil și te trezești în prag de an electoral cu inițiative de căcat!🤮

  7. Mae Răspunde

    Bă da prost mai ești !!!!

  8. xpert86 Răspunde

    Un mic dosar penal pentru abuz in serviciu si delapidare s-ar putea întocmi lejer, mai trebuie sa se sesizeze si politia daca vrea!!!🤔🤔🤔🤔🤔

  9. c-block Răspunde

    Oare omul ăsta ajuns vremelnic și cam degeaba acolo își dă seama de inutilitatea mandatului său???? Sau asta ar fi de fapt motivul că s-a trezit brusc acum și încearcă să se bagă în seamă ca și șnurul de la ….? Suntem un județ așa de iubit de Dumnezeu că deja avem doi p@liticieni care practică acest sport???? Vai de capul nostru!!!! 😨😵😱🤮

    • Eu Răspunde

      Adică mai bine nu zici nimic. Lasa-i sa facă ce vor cu banii noștri. Sănătoasă gandire

      • c-block Răspunde

        Nu, dar papă lapte ăsta acum dă din gură și atât. Are dreptate dar atât. Mai e puțin și ne va arăta cum se plivesc căpșunii ca acum doi ani. Se va trage în poză și iar nu auzi despre el jumate an. Are dreptate în ce spune dar el ca senator mai ales că e și de Oaș nu are decât să facă sesizare în acest sens. Fii sigur că are priză mai mare decât tu sau eu. Dacă eu fac asta 99,99% că sesizarea va ateriza în ceva sertar și acolo rămâne pe veci. Deci a făcut sesizare ori ba? Pe cât pariu că nu. Și atunci????

        • Eu Răspunde

          Dar da a face el, eu, tu și încă 100 nu punem oare mai multa presiune. Poate ar trebui sa nu ne mai multumin asa ușor și sa ii luam la rost. Sunt primari…în slujba cetățenilor nu șefi pe plantatie

          • c-block

            E corect ce zici dar în cazul de față tare mi-e că numai se bagă în seamă. Adică să zică și el ceva ca să nu uite oamenii ce de senator de senator avem noi în ogradă. Eu personal sunt curios ce scrie în schimb pe foaia de parcurs a vehiculului folosit și cine semnează foaia pe ziua respectivă fiind mașină a instituției și fiind și weekend. Sau zici că era de permanență???

        • Cetatean Răspunde

          Vad ca doar memoria fotografica funcționează. Poate ai auzit de proiectul pt persoanele cu dizabilități sau de neimpozitarea salariilor pt tinerii pana în 26 de ani care lucreaza sau obligativitatea call centerului sa răspundă la apel în max 5 min. Sunt doar niște proiecte care îmi trec prin minte. Dacă cauți sigur mai găsești o mulțime de proiecte bune

          • c-block

            Nu mă cert cu tine. Așa e cum zici. Toate le-a făcut el. Că sunt cam frecție la picior de lemn și aia e sigur. Te las să ghicești de ce. Că e vorba și de aplicabilitate. Ăla cu call centerul numai la noi trebuie lege. Mi se pare ceva normal să nu stai și să aștepți cu orele ca la deranjamente la Electrica până îți răspunde careva.

      • Alin Răspunde

        Stai jos 4…ești un mare prost….ce să zici … că au dus băncile cu mașina scolii,marea delapidare…dar Zob asta că a încasat 4 ani 50000 lei pe lună și pe pământ fără să aducă plus valoarea județului Satu Mare nu tot delapidare se numește!?

        • @Alin Răspunde

          Adică fiecare fură de unde poate??? Stai jos 1!!! Tu nu vezi că exact mentalitatea asta a ta contribuie la perpetuarea situație date??? Adică în cazul de față de ce nu fiecare are grijă ca să respecte legea și pe semenii săi și nu să încerce tot timpul să fenteze și să dribleze pe unde poate?? Că eu am furat mai puțin decât celălalt, că eu sunt un șmecher mai mic și de ce nu vă preocupați de celălalt care fură mai mult? Nu vezi ce păguboasă este asta??? Sau altfel zis, hehe ce descurcăreț a fost primarul și hehe a furat așa puțin pentru el sau pentru familie? De cât ori tot auzim astfel de scuze și nu e în ordine?

  10. CC Răspunde

    … acest individ ca si multi altii care pozeaza si apoi publica comentarii pe retele de socializare astfel de situatii care nu afecteaza in vreun rau pe oameni sau mediul inconjurator, trebuia ca sa se faca detectiv😜 ca probabil si-a gresit alegerea profesiei pe care o are… 🙃
    … tipic Made in Romania 🇷🇴 astfel de oameni care vor sa se bage in seama de parca ar fi marii samariteni🙄

    • c-block Răspunde

      Eu zic că a pus nevastă-sa ceasul să sune și s-a trezit brusc că trece mandatul și n-a făcut mai nimic. E și asta o perfomanță, nu???? Decât așa mai bine fără ei. Ce de economie s-ar putea face!

  11. vadimT Răspunde

    UDMR -istii erau? Cosma fa ceva !!!!!! Sper ca ati luat ceva capuse

  12. Ady Răspunde

    Cum adică nu afectează? Sunt atâția copii care merg pe jos la școală ca nu au un microbuz iar alții îl folosesc în interesul personal. Tipic pt romani….ne-am obișnuit ca anormalitate sa fie normalitate.

  13. Cetățean onest Răspunde

    Asta e Romania, trăim în continuare cu deviza “hoțul neprins este negustor cinstit”.
    Problema e că și copiii voștri incep să perceapă aceste mici neregularități ca pe o chestiune normală. Normal că ajung să își dorească să fure și ei la fel ca cei de la “Partid” că doar așa e normal.
    Într-o comunitate în care ți-ai ales primarul să te conducă, ai obligația morală să îl tragi de mânecă când nu face bine.

    • c-block Răspunde

      Vezi și mizeria ce a provocat Horodniceanu, fost șef la DIICOT și actual ștab la CSM! Astea sunt lucruri inadmisibile! Astea toate se datorează acceptării tacite a acestor lucruri. În țara asta în continuare nu FACI ceva ci REZOLVI cu Pile-Cunoștiințe-Relații. Pentru binele nostru trebuie să se termine.

  14. H&R Răspunde

    Zob asta macar stie in ce an suntem?

    • c-block Răspunde

      Probabil da. Sau poate cineva i-a șoptit că “vezi la anul sunt alegeri” și că “ochii care nu se văd se uită”. Și de aia se bagă în seamă ca și șnurul de la ….. În rest eu consider că face la fel ca și Cosma. Diferența este că Cosma e la guvernare și poate să promită orice. Ba mai mult poate să spună și prostii că are spate, vezi intervenția promisă pentru scăderea prețului la carburanți. Efect zero!!!!! Zob ăsta dacă își face o poză poate scrie sub poză ca și titlu – “Selfie cu un parlamentar inutil”. Că nici luări de cuvânt, nici intervenții, doar a semnat cuminte ințiativele USR care i s-au pus în față.

      • George Răspunde

        Deci în sm sunt doar cosma și zob? Alți parlamentari nu mai avem?

        • @George Răspunde

          @George, în SM sunt Cozma și Zob care călăresc orice eveniment posibil și imposibil numai să-și fabrice ceva capital electoral. Și restul fac dar ei sunt mari artiști.

        • @George Răspunde

          Scuze, am uita să-l menționez pe Panait cu ideea cu gardul aproape curcubeu la grădinița din Valea Vinului. Altă inutilitate și ăla.

      • Ion Răspunde

        C-block tor acolo ai rămas unde e și formația….în era PSD.

        • c-block Răspunde

          Ioane tu ești mai mult decât paralel cu informațiile. Asta ai concluzionat? Păi atunci afli de la mine că niciodată dar niciodată nu am votat FSN, PDSR, PSD sau cum o mai fi chemând. Că eu sunt cam liberal. Cel puțin din 90 încoace. Știi tu, atunci când tu votai pe Iliescu cu două mâini. Așa e copile? Deci mai ușor cu afirmațiile gratuite că altfel te faci de kakao.
          Iar pentru @George. Cine a fost prezent la Sâmbră? Cine s-a folosit de spectacol pentru a-și fabrica capital electoral? No ia gândește cine!

  15. George Răspunde

    Dottore Bode și toată ceata de PNL care transportau băncuțe cu microbuzul copiilor

    • bigbrother Răspunde

      E criză mon chere, pentru astea nu-s bani! 😱😵🤮 Dar pentru mizeriile și mișculațiile tot timpul se găsește. Sau se pornește tiparnița. Sau se ia un alt credit peste celelalte. Că doar nu ar fi fraieri că nu ei plătesc ci până la urmă tot noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.