Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

FOTO. Cum decurg lucrările în Piața Libertății. În Parcul Central, lucrările sunt gata 90%

A trecut mai bine de o săptămână de la închiderea parțială a Pieței Libertății, iar lucrările în zonă avansează pe zi ce trece. Potrivit autorităților, în Parcul Central lucrările sunt gata în proporție de 90%.

,,Continuă lucrările de amenajare a Pieței Libertății. În Parcul Central, lucrările sunt realizate în proporție de 90%, iar pe tronsonul Casa Albă- Hotel Aurora avansează rapid. Reabilitarea Centrului Vechi și realizarea unei zone pietonale în Piața Libertății este un pas obligatoriu pentru dezvoltarea orașului!”, informează Primăria Satu Mare.


25 comentarii

  1. Dan Gaman Răspunde

    WOW !!!!!!!!!!!!!!!! BRAVO MA UNGURULE.

  2. Dr. Who Răspunde

    Rog insistent pe primar ca să se pozeze vara în arșița cea mai mare exact în zona din care a defrișat toată vegetație unde oamenii ar sta pe bancă și s-au pus în loc acele bețe care numai umbră nu fac (vezi în mod special poza 1). Apoi mai vorbim. Nu știu cine a făcut proiectul peisagistic dar atâta zic că e frumos doar că fără folos. Ca și fundița de pe p@@@lă. Idem și la parcul Cubic că vara nu o să poți să stai acolo nici 5 minute că te coci la propriu.

    • Unul Răspunde

      Se puteau planta si niste Platani de vre-o 30-40 ani sa-ti tina umbra la creier! Cata minte ai Dotore!?

      • Dr. Who Răspunde

        Dar nici nu plantezi ceva tufe ori arbuști care prin definiție nici nu pot face umbră! Câtă minte ai @Unul??? Și să știi că se plantează și copaci mari. tehnologie este. La Oradea s-a aflat și ei așa au procedat.
        Și în cel mai rău caz nu tai tot fără minte ci peste câțiva ani treptat. Noi de dragul proiectului tăiem apoi după noi potopul. Pot să-ți arăt nenumărate cazuri și foarte recente toate în oraș în care s-au tăiat copaci mari dar relativ sănătoși și care nici nu erau pericol pentru circulație și în locul lor s-au plantat niște bețe, tufe ornamentale. În multe locuri procentul e prindere este de 25-30%, maximum 40%. Asta da muncă de calitate! 😱😲💩 Și îmi spui și mie care este rostul unui parc dacă nu ca oamenii să se mai așeze puțin pe bănci? Deci tu câtă minte ai? Sau ai doar cât ți se permite, lingăule?

        • Unul Răspunde

          Auzi Dotore,eu nu te-am repezit si nici nu ti-am spus ca esti destept,scuze prost. Am incercat doar sa te linistesc ca va fi umbra in parc si nu doar datorita ti-e! Cauta poze sa vezi cand sa facut acest parc cum aratau copaci plantati.Nu sunt de acord nici cu ultima ta rabufnire.De ce crez ca sunt eu lingau? Pentru ca nu latru ca tine la ori ce realizare care se face in oras? Eu ma bucur ca se lucreaza/modernizeaza orasul nostru si am rabdare sa vad finalizarea ei.Da voi merge in acel parc si da ma voi aseza pe banca la soare in primi ani ! Dar ce stau sa-ti explic ti-e ,unui pesimist si …

          • Dr. Who

            De ce ești lingău. Because nu îți dai seama că tu vei avea umbră acolo peste minim 30 de ani. De aia. Nu e vorba de un an-doi. Și mai uită-te ce a planat primăria în ultimii ani, care a fost rata de prindere și cam cât au fost săracii copaci udați. Cam deloc. De aia. Cu răspunsul tău mi-ai demonstrat doar că am dreptate.

    • s Răspunde

      Doar un IMBECIL crede ca copacii se planteaza maturi. dar n-ai cu cine , uni nu-si dau seama si comenteaza.

      • @s Răspunde

        Nu asta e marea problema ci aia ca ce se planteaza si la maturitate tot tufa va ramane deci canci umbra. Plus ca e foarte scump si daca nu se prinde nu raspunde nimeni. Sa te vad la anul ce zici cand teoretic ar trebui sa fie gata. Nu vezi ca ce au pus altii dinainte nu suntem in stare nici sa reparam? Uita-te cum arata Str. Stefan cel Mare ca e jale daca acolo trebui sa circului frecvent. Cum a rezistat acolo 100 ani si fara sa fie tot timpul reparat inainte ca acum???

        • Unul Răspunde

          Ei idei sau ti minte cand sa reparat str. St. cel Mare? In perioada mandatului primarului … ??? Ei vezi ! Deci ce zici?!

          • @s

            Aia nu se poate numi reparare. Au intervenit acolo un an jumate și rezultatul e mai prost ca dinainte. Muncitorii de la Apaserv au f@tut melodia. Și nici lucrarea nu a fost pregătită cum trebuie. Multe nu s-au făcut. Ei, ce zici?

  3. Putin Răspunde

    LUCRARE ANAPODA MARCA TARR BETON ȘI HUDEMERE…. RUȘINE SĂ VĂ FIE GOLANILOR!!!!

  4. Cosmin Răspunde

    Ultimele 10 % mai dureaza 5 ani

  5. Satmarean1 Răspunde

    Felicitari. Carcotasii sa mearga la Bucuresti in Cismigiu sa stea la umbra.

  6. Cris Răspunde

    Măcar nu va mai fi WC public între tufele și boscheții de dinainte.

    • bigbrother Răspunde

      @Cris, 👍. Asta și pentru că WC-ul public era mai mult nefuncțional. Dar cine era de vină pentru asta? Să sperăm la mai bine că este loc destul pentru asta, din păcate.

  7. vecinu Răspunde

    DACA intradevar s-au taiat arborii vechi, atunci taiem primarul !!!

  8. Beny Kira Răspunde

    O sa fie fain!

  9. Vasi Răspunde

    Sa vedem daca intra pe lista cu cele mai bine cotate parcuri din tara, ca si cel din Carei unde nu s-au taiat aproape toti copacii.

  10. mitica Răspunde

    s-au disponibilizat niste palmieri la Bucuresti

  11. carcotas Răspunde

    Gata este procentaj 100% nu 90%. Ori e gata ori nu.

    • bigbrother Răspunde

      … și așteptăm cu nerăbdare depășirea planului cincinal? Pe când 115%???? Slab.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.