Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO. Delegație din județul Satu Mare, prezentă la Congresul Seniorilor Liberali

Organizația Seniorilor Liberali și-a ales, luni, conducerea pentru următorii patru ani, eveniment la care a participat și o delegație din județul Satu Mare.

,,O delegație numeroasă din județul Satu Mare a seniorilor liberali a fost prezentă la Congresul PNL pentru a alege o nouă conducere. Un prilej bun și pentru o vizită la Palatul Parlamentului”, a declarat președintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma.

,,Ne bucurăm oriunde de prezența lor, fiindcă orice moment alături de ei e o bună experiență de viață și nu numai. Seniorii noștri sunt cei care merită cel mai mult respect. Vorbim de seriozitate, promptitudine și responsabilitatea oricărei acțiuni pe care și-o asumă. De la ei am învățat toate lucrurile bune, respectul și disciplina. Ne-am adunat în aceste zile pentru a arăta că munca și parteneriatele n-au vârstă. Mulțumesc seniorilor liberali sătmăreni pentru tot ceea ce au făcut și fac pentru județul nostru”, a mai spus Adrian Cozma, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

 

 

10 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Mă uit la poza de grup și descopăr foști membri PSD, PDL, ALDE, PNȚ. Foarte interesant ce să mai povestesc! Mare qrvă mai este politica! Pentru mine unele persoane de acolo au credibilitate zero și chiar nu pricep ce mai vor. Iar unii și-au schimbat partidul mai ceva ca alții șosetele. Numai “caractere”, alese pe sprânceană! 😱🤮

  2. Pistike Răspunde

    Mai trăiesc în oraș liberali adevărați, sau doar comuniști răspopiți??

    • George Răspunde

      Cozma cere ministrul mediului de la UDMR….pentru finutul Besenilă,prostul familiei…. parcă ar fi el în măsură să ceară ceva…dar este vocal in apropierea alegerilor fără fapte….că de vorbe este satul satmarul, dacă vă uitați în spate câte a promis Adrian copilul minune și câte din promisiunile lui s-au infatuit,ar trebuit să îi exhumam pe bratieni să m-ai moară o dată!!!

      • c-block Răspunde

        Lasă tu vechii liberali să se odihnească în liniște. Măcar ei știau ce e aia doctrina liberală. Săracii din ziua de azi se învârt mai ceva ca roza vânturilor ca să rămână la guvernare. Că dacă nu se făcea coaliția asta actuală nu știu ce făceau până în 2024. Mai ales cu mr.Câțu în frunte. Că dacă era după dânsul nu scăpa nici o cărămidă nerăscolită. Apoi după asta putea veni chiar și potopul că tot aia era. Că viziune de guvernare nu am văzut. A nu se uita în acest sens că balaurul (liberalizarea forțată și prematură a pieței energetice) a fost lansată de dânsul. Și uite ce de “bine” ne-a făcut! Că nu mai putem de atâta “bine”! Să nu uitați asta când mai veți merge la vot! Asta mână în mâna cu Forța Dreptei.

  3. stela Răspunde

    Sper ca PNL,USR si PSD sa nu mai fie la guvernare!Ne-au adus la sapa de lemn, scumpiri inainte sa inceapa razboiul, si-au pastrat pensiile speciale, vor sa scoata banii cash din circulatie, ne-au amenintat cu vaccinurile,efectiv si-au batut joc de popor! Lucrez in afara si DIASPORA sigur nu ii mai voteaza! Exista un partid de care se tem ,spun ca-i pro-rus doar sa-l denigreze, asta fac majoritatea televiziunilor si ziarelor pentru ca se tem ,de fapt sunt oameni adevarati care vad ce se intampla in tara asta si speram sa reuseasca sa schimbe ordinea lucrurilor!De 30 de ani tot mai rau o ducem, ne-am saturat de minciunile lor!

  4. Vasile Răspunde

    @stela vezi ca fabulezi ai uitat cel mai important partid care este la guvernare non stop din 90 incoace adica IUDEMRE nepitii Ciocciolinei.Apropo Ghituca nici cei dinaintea lui Cozma nu si-au respectat promisiunile .S-a stii ca nul apreciez pe Cozma dar din pacate nu este mai rau ca predecesorii.

  5. Vasile Răspunde

    nepotii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.