Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. DIPLOMĂ DE MERIT pentru Spitalul Judeţean Satu Mare pentru cea mai reuşită prezentare a produsului

Spitalul Judeţean Satu Mare, prin dr. Ionuţ Ristea, a obţinut, sâmbătă, diplomă de merit pentru cea mai reuşită prezentare a preparatului în cadrul concursului între blocurile alimentare ale spitalelor din ţară.
Spitalul Județean Satu Mare, sub coordonarea prof. dr. Ionuț Ristea, a participat zilele acestea, la Sighișoara la un concurs între spitale cu prezentarea meniurilor din unitățile spitalicești!
Evenimentul, denumit ”Meniuri de spitale, medicamente pentru suflet”, a fost realizat în colaborare cu Federația Sanitas și are rolul de a schimba mentalități și de a crește încrederea personalului blocurilor alimentare din spitale, dar și a pacienților în hrana oferită.
2778 pacienți au hrana asigurată la SJUSM, media pe anul 2023, în cu asigurarea a peste 17 diete și regimuri de hrană specifice pentru fiecare afecțiune, unele diete au 5 mese pe zi, mic dejun, prânz și cină alături de două gustări servit în cele 4 locații ale SJUSM în orașul Satu Mare și Tășnad.

2 comentarii

  1. Tercica Răspunde

    Este meritul Marcelei Papici.

  2. bigbrother Răspunde

    Comisia care jurizează ar trebui să facă concurs pe mâncarea servită în mod real și nu pe SF-ul ce s-ar putea dacă ar vrea și ei. Și să fie verificat inopinat, neanunțat cu vizite pe secții. Că asta este abureală ce e aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.