Ultima actualizare: azi, 22:09

Locale

FOTO. Firma care construiește pasarela peste Someș se pregătește să inaugureze un pod în Cluj

Firma care a început lucrările la pasarela peste Someș – pasarelă care va lega Centrul Nou al municipiului Satu Mare de zona mallului Shopping City Satu Mare – urmează să inaugureze un pod peste Someș în Cluj Napoca.

Firma FREYROM SA este o firma de succes în țară care are până în prezent finalizate mai multe proiecte. Aceasta firma a fost înființată în 20-06-1996 cu primul sediu la București, cu capital majoritar francez, ca filială a Grupului Freyssinet International & Cie.

Unul dintre proiectele care urmează să fie finalizate de către această firmă, în acest an, este un po aflat în municipiul Cluj Napoca, care leagă strada Oașului de strada Traian.

Potrivit monitoruldecj.ro, proiectul a început în septembrie 2021 și urmează să fie finalizat în 15 iunie 2023. Acesta are ca obiectiv „Construire pod peste râul Someșul Mic care face legătura între străzile Oașului și Răsăritului”, care presupun și reconfigurarea intersecției străzilor Oașului cu Traian.

Proiectul este realizat de către Asocierea Freyrom SA-Procons Group SRL-Costin și Vlad Birou de proiectare SRL-Integrated Road Solutions SRL. Valoarea contractului este de 22.756.557,36 lei fără TVA – obiectiv finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Citește și:

2 comentarii

  1. Putin Răspunde

    O FIRMĂ DE SUCCES CARE TRĂIEȘTE PE BANII ȘI TRUDA OAMENILOR.

  2. Coica Răspunde

    :)) exceptional comm, Dupa 33 de ani de democratie gandire tot comunista

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.