Ultima actualizare: azi, 14:24

Locale

Și-a încercat norocul. Un ucrainean a încercat să treacă frontiera cu un permis de conducere fals

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat un cetățean ucrainean care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere având însemnele autorităților ucrainene, fals.

Miercuri, 3 mai, în jurul orei 23.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, un cetăţean ucrainean, în vârstă de 55 de ani. Acesta conducea un autoturism înmatriculat în Ucraina.

Odată cu pașaportul și certificatul de înmatriculare al autoturismului, bărbatului i-a fost solicitat si permisul de conducere.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea acestuia, polițiștii au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat faptul că permisul de conducere, cu însemnele autorităților ucrainene, este fals, întrucât nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic.

În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.