Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

FOTO. Gardul grădiniței din Valea Vinului, vopsit de consilierii și liderii USR Satu Mare

Gardul grădiniței din localitatea Valea Vinului a fost vopsit de consilierii locali și liderii USR Satu Mare. Acțiunea a avut loc sâmbătă, 6 mai.

Redăm, mai jos, mesajul deputatului Radu Panait:

,,Ieri a fost o zi plină la Valea Vinului! Împreună cu consilierii locali USR, Eduard Seucan și Vlad Pop, și colegii noștri din Satu Mare, am recondiționat și vopsit gardul grădiniței din centrul comunei. Consilierii noștri sunt hotărâți să îmbunătățească comuna în care locuiesc, indiferent dacă e vorba de proiecte comunitare sau de a se implica activ în muncă. Cei doi colegi reprezintă un exemplu ideal despre cum USR poate aduce schimbări pozitive în comunități.

Este responsabilitatea fiecăruia dintre noi să fim un model pozitiv pe strada, în cartierul, în comuna sau orașul nostru, fără să așteptăm ca alții să facă lucrurile în locul nostru. Suntem capabili și hotărâți să construim o viață mai bună. De data aceasta, copiii din Valea Vinului vor avea un gard mai plăcut și o curte bine îngrijită la grădiniță. Felicitări tuturor colegilor implicați!”

 

12 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Ce penibili !!!!! Asta-s copiii nereusiti ai lui Funar. Si după ce ca si-au bătut joc de gatd si de tricolor mai vor sa fie fotografiați si lăudați. Va dati seama cum o sa arate tricolorul asta după ploi, zapada si soare ??? Sunteti deștepți si harnici.

    • Ciuciu Răspunde

      Astia is handi mai. Da cum arata gardul ala? Astia isi bat joc de tricolor. Da acolo e locul tricolorului mai, pe gard? Da chiar mai, Funar vopsea si tomberoanele asa. Astia sunt prosti ca Funar.

    • Adi Răspunde

      Scoafa din curtea din spate are gardul cam scorojit , oare vine domnul Panait sa îl vopsească . Cam la acest nivel sunt cei de la usr .

    • c-block Răspunde

      @satmarean, dar nu vezi că au reușit performanța de a picta gardul după un curcubeu așa cu buget redus (adică 5 culori), deci nu e tricolor nicicum? Uită-te mai atent puțin. Albastrul ăla după roșu și galben nu este culoarea din steag, este ceva albastru turcoaz. Încearcă și ei să dreagă cumva busuiocul că nici când erau pe val la începuturi nici atunci nu aveau priză la votanții din mediul rural. Dar e jenant ce a ieșit. Și nu pricep nici în ruptul capului ca pentru mâzgăleala asta de ce au considerat că trebuie să fie promovați într-un articol de ăsta de 2 bani. Sau s-a făcut mai mult pentru promovare și nu pentru ca să fie gardul mai frumos acolo?

      • Calin Răspunde

        De ce trebuie promovat? Ca vin alegerile, pe de-o parte, sa aiba pentru ce spumega comentatorii angajati de PNL și criticii artistici in pauza dintre doua manele.

        • c-block Răspunde

          Astea toate fiind tu, nu? Nu știu de ce cred unii pe aici că toți procedează ca și ei, adică toți sunt niște postaci mercenari. Și te rog nu te băga în discuția mea cu altul. Eu unul sunt 100% sigur că ce am afirmat este corect. Așa cum tot încă din timpul campaniei din 2020 când unii credea că sunt pe val și erau foarte agresivi am tot zis că usereplusminus ăsta va fi o mare-mare dezamăgire. Uite că am avut dreptate! Propun să se relanseze cu denumirea de #partidulGicăContra. Că le vine mănușă!

  2. Beny Kira Răspunde

    Au vopsit gardul în culorile curcubeului. Asta e mai mult propogandă LGBTQ

  3. Sile Răspunde

    Naspa..va dati seama daca ar fi la guvernare cu ce idei si ciori vopsite ar veni astia?Nu il uit pe Barna care a vrut sa-i inchida cu lacatul in case pe cei care refuza zama vaccinului!

  4. Bogdan Andrisca Răspunde

    Propagandă ieftină. Viitorul primar din Valea Vinului este de la PNL

  5. USR PLUS (căcat) Răspunde

    Mue USR plus o gașcă de poponari

    • Pistike Răspunde

      Nu trebuie să te semnezi după fiecare comentariu, am priceput ce sunteți (tu și celelalte personalități pe care le găzduiești în cap!)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.