Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

FOTO. Tânăr din județul vecin, urmărit național pentru tentativă de omor!

Un orădean bănuit că a fost implicat, în luna aprilie, în rănirea gravă a unui tânăr de 27 ani, ajuns la spital cu multiple înţepături de cuţit pe corp, a fost arestat în lipsă, de Tribunalul Bihor, şi a fost dat în urmărire naţională pentru tentativă de omor, informează Bihoreanul. Bărbatul se numeşte Paul Băițan şi este acuzat de tentativă de omor, într-un caz aflat în ancheta Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Potrivit unui comunicat transmis pe marginea cazului de anchetatori pe 28 aprilie, acesta încasase lovituri cu pumnii și picioarele şi a fost înţepat de mai multe ori cu un cuțit în zona coastelor, a abdomenului şi sub braţ, medicii fiind nevoiţi să-l opereze ca să îi salveze viaţa. „Prezenta leziuni care i-au pus viaţa în pericol, la nivelul hemitoracelui stâng, abdomenului, lombar dreapta, axilă stânga și braț stâng”, se specifica în informare.

În urma cercetărilor desfăşurate cu sprijinul poliţiştilor de la Serviciul de Investigaţii Criminale Bihor, procurorii au reuşit să prindă atunci un suspect, pe Sergiu Fărcuţ, 29 ani, recidivist, având la activ mai multe tâlhării şi furturi, care a fost arestat preventiv pentru 30 zile.

Acesta nu a acţionat singur, după cum se arată într-o nouă informare transmisă joi, de procurori, la solicitarea BIHOREANULUI.

Fărcuţ a atacat victima împreună cu un alt orădean, Paul Băiţan, în vârstă de 23 de ani. „Inculpaţii s-au deplasat la locul respectiv şi au început să lovească, concomitent, victima cu violenţă, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii și picioarele peste corp şi peste cap, înţepând-o totodată de mai multe ori cu un cuțit în zona coastelor, a abdomenului şi sub braţ, în timp ce persoana vătămată era ţinută de către aceştia imobilizată la pământ”, scrie în comunicatul de joi al procurorilor.

Tânărul s-a făcut nevăzut după atac, motiv pentru care procurorul de caz a solicitat arestarea în lipsă a acestuia, propunere care a fost admisă, miercuri, de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor.

Totodată, numele şi fotografia lui au fost postate la rubrica persoanelor urmărite de pe pagina Poliţiei Române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.