Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

FOTOGALERIE. A început bursa generală a locurilor de muncă, la Satu Mare. Peste 700 de locuri de muncă

A început bursa generală a locurilor de muncă, în municipiul Satu Mare. Zeci de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă s-au prezentat încă de la primele ore ale deschiderii pentru a studia ofertele angajatorilor.

Evenimentul se desfășoară la Casa de Cultura a Sindicatelor Satu Mare și se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să se reorienteze profesional.

Sunt disponibile 766 locuri de muncă în diverse domenii:
• Industria mecanică – 194 locuri de muncă (operator la prelucrarea cauciucului, inginer mecanic, inginer electrician, operator la mașini uneltecu comandă numerică, strungar, lăcătuș mecanic etc.);
• Industria textilă, pielărie – 75 locuri de muncă ( confecționer asamblor textile, confectioner articole din piele, muncitor necalificat în industria confecțiilor)
• Industria lemnului – 42 locuri de muncă (muncitor necalificat,tâmplar, tapițer , montator subansamble etc.);
• Comerț – 21 locuri de muncă (programator, asistent commercial,analist, contabil, representant tehnic lucrător gestionar, etc);
• Construcții – 356 locuri de muncă (dulgher, zidar, zugrav), faianțar, macaragiu, etc;
• Alte domenii – 78locuri de muncă (agent de asigurare, agent de vânzări, , bucătar, agent servicii, ospătar, asistent social nivel superior,etc).

Participarea la bursă le oferă persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă posibilitatea de a obţine un loc de muncă sau de a obţine informaţii suplimentare, referitoare la cursurile de formare profesională derulate de către Agenţie, la facilităţile acordate în cazul angajării şi la ocuparea unui loc de muncă în străinătate prin intermediul reţelei EURES.

De asemenea, agenţii economici vor putea obţine informaţii despre măsurile de stimulare a ocupării forţei de muncă de care pot beneficia angajând persoane înregistrate în evidenţele Agenţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.